Projektledande Key Account Manager till Infront IT- Partner

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 februari 2020
Stängs
den 20 mars 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vad är anledningen till att du ska börja jobba här? Vad är anledningen till att det går så bra för Infront IT- Partner? Svaret är enkelt- det är deras kundfokus med personligt comittment och engagemang! Det är också vad som genomsyrar hela Infront IT- Partner- och anledningen till varför du ska söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Infront IT- Partner jobbar som märkesobundna och rådgivande partner inom IT- infrastruktur och erbjuder en komplett IT- leverans av produkter och tjänster till deras kunder. Företaget består av fyra huvudområden: Enterprise, Print & Workflow, IT Workplace samt Software Management. I rollen som Key Account Manager är du inriktad mot endast IT Workplace. Det innebär att du hanterar och följer tidsplaner, gör riskanalyser och hanterar kravställningar vid leveransprojekt och utrullningar, där du tillsammans med team av säljare, säljsupport och tekniker ser till att kundens förväntansbild överensstämmer med levererat resultat.

Du erbjuds

 • Att tillhöra ett företag som har 95 % kundnöjdhet
 • Att få jobba som processpecialist och projektledare
 • Att få jobba rådgivande och relationsbyggande där du främst är point of contact mellan kund och leverantörsledet
 • Att arbeta proaktivt och strategiskt med kunderna som tillhör IT- Workplace

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager hos Infront IT- Partner kommer du ansvara för att fortsätta stärka området IT- Workplace's kundrelationer där du kommer ansvara för några av deras största kunder. Genom kompetenta och lyhörda medarbetare strävar de efter att bygga och bibehålla långsiktiga relationer, vilket de gör genom att jobba nära kund och helt enkelt servera IT- lösningar på silverfat! I rollen som KAM kommer du att vara ansvarig för klienthanteringen utifrån ett logistiskt perspektiv där du agerar som projektledare vid exempelvis stora utrullningsprojekt. Det ställer krav på att du har en god affärsförståelse och branschkunskap, men även kompetens kring hårdvara och projektplanering.

Du kommer exempelvis

 • Jobba med kontoplanering, kvartalsmöten och analyser
 • Jobba i team med Account Managers, och säljsupport där du exempelvis sätter upp nya rutiner och leveransstrukturer som sedan ska implementeras
 • Ha löpande och nära kontakt med distributörer och tillverkare

Vi söker dig som

 • Har minst ett par års erfarenhet av B2B- försäljning inom IT- infrastruktur/Workplace
 • Har B- körkort
 • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska

Det ses som meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom distribution, tillverkning och återförsäljare

Som person är du:

Affärsmässig - Vilket innebär att du identifierar och agerar lyhört för att skapa affärer som gynnar både kund och den egna organisationen, även i situationer som inte är uppenbara för andra.

Strukturerad och noggrann - Vilket innebär att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och ser till att ingenting lämnas åt slumpen. Samt sätter upp tidsplaner för hur arbetet ska fortskrida och leverereras inom utsatta tidsramar genom att följa upp och omprioritera allteftersom.

Har en personlig mognad - Kan anpassa dig till olika situationer och relationer samt uppvisar integritet i din yrkesroll om så krävs. Samt utstrålar trygghet, stabilitet och har förmåga till självinsikt.

Har en god samarbetsförmåga - Du har många kontaktytor, både internt och externt. Vilket betyder att du anstränger dig och anpassar ditt beteende för att skapa goda samarbeten med andra personer.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Placering: Hammarby Allé 93, 3 tr
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infront IT's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Infront IT- Partner är din märkesobundna och rådgivande partner inom IT-infrastruktur och erbjuder dig en komplett IT-leverans av produkter och tjänster. Vårt mål är att vara din bästa leverantör och strävar efter att vara din personliga IT-partner.

För oss är det viktigt att vara lyhörda och lyssna på dig som kund. Genom att lyssna på dina utmaningar kan vi identifiera dina verkliga behov och därigenom ge dig rätt förutsättningar att genom din infrastruktur förverkliga er affärsidé och utveckling av er verksamhet.

Liknande jobb

Liknande jobb