CGI

Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 februari 2020
Stängs
den 29 februari 2020
Ref:
J0819-1774
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en lösningsorienterad person som drivs av att leda? Vill du vara en del av ett härligt team med bra sammanhållning -där vi växer tillsammans.

Förutom att ingå i ett härligt team - så får du också stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Hos oss får du möjligheten att växa i din roll!

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen

Som konsult inom projektledning kommer du att arbeta med utmanande uppdrag för ledande och intressanta kunder i Stockholmsregionen. Dina uppdrag som konsult kommer givetvis att skilja sig åt men som teknisk projektledare är det ditt ansvar att leda och coacha projektteamet med projektdeltagare med olika kompetenser.

Projektledarens roll är även att vara länken mellan verksamhet och IT och säkerställa att resultatet motsvarar verksamhetens förväntan. I arbetet kan ingå att leda workshops eller ta fram business case gentemot uppdragsgivare. I rollen rapporterar du till styrgrupper och övriga intressenter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:

•Relevant högskoleutbildning
•Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare varav minst 3 år med större projekt där det varit en kombination av verksamhet, IT eller annan teknik
•Du har erfarenhet av agila metoder
•Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Om du dessutom är certifierad enligt någon av modellerna PMI/IPMA/ Prince 2/Scum/ITIL/SAFE tror vi att du kommer ha stor användning av det i din vardag.

För att lyckas i rollen bör du ha ett eget driv och det är en stor tillgång om du har en hel del pondus och "skinn på näsan". Du kommer ges mycket eget ansvar och behöver gilla utmaningar och problemlösning. Eftersom du kommer att vara anställd som konsult, och därmed vara ute på varierande uppdrag hos olika kunder, bör du vara en flexibel person som trivs med att snabbt anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att leda/facilitera workshops.

Vill du veta mer? För mer information kontakta teamchef Linn Hasserius: linn.hasserius@cgi.com eller Sofia Lindquist: sofia.lindquist@cgi.com

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb