CGI

Senior IT-säkerhetskonsult med fokus på Penetrationstest/ sårbarhetsanalyser

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 februari 2020
Stängs
den 24 mars 2020
Ref:
J1119-2105
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Du kommer att ingå i en grupp säkerhetskonsulter, som tillsammans täcker in hela säkerhetsområdet. Din huvudfokus kommer att vara penetrationstester, sårbarhetsanalyser och skanningar av infrastruktur, applikationer och källkod. Rollen kräver en naturlig nyfikenhet. Du behöver hålla dig uppdaterad med aktuella säkerhetshot, sårbarheter och uppdateringar. Du får även möjlighet att medverka på kundmöten, dokumentera och ta fram informativa rapporter. Du får även möjlighet att påverka fortsatt utveckling av tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
För den här tjänsten krävs det att du har en högskoleexamen inom relevant område alternativt motsvarande kunskap inhämtad genom arbetslivserfarenhet. Du behöver också ha flerårig erfarenhet av kvalificerat IT-säkerhetsarbete så som säkerhetstestning, applikationssäkerhet, nätverkssäkerhet, säkerhetsrevision eller säkerhetsarkitektur. Något eller några av dessa år ska du ha arbetat med penetrationstester och tekniska säkerhetsgranskningar.

Det är meriterande om du har teknisk utbildning med inriktning på säkerhet och erfarenhet av arbete som omfattas av Säkerhetsskyddslagstiftningen. Vi ser också positivt på om du tidigare deltagit i eller utfört riskanalyser, har tekniska certifieringar eller har erfarenhet av systemutveckling och projektarbete. Har du erfarenhet myndighetsarbete är även det meriterande.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Önskvärda certifieringar:
CISSP (Certified Information Systems Security Professional)
CEH (Certified Ethical Hacker)
CISA (Certified Information Systems Auditor)
CISM (Certified Information Security Manager)
GPEN (GIAC Penetration Tester)

Det här erbjuder vi dig
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. Vi har roligt på jobbet med en öppen och generös företagskultur. Det är självklart för oss att vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är alla drivna och motiverade och brinner för att våra kunder ska vara mer än nöjda.
Vill du vara med? Kom och utvecklas med oss!

Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm.
Språkkrav: Svenska och Engelska

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-22. För mer information, vänligen kontakta: Linda Nyberg, linda.nyberg@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb