Scania

OBJECT LEADER - COST OPTIMIZATION & INTRODUCTIONS

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 24 februari 2020
Stängs
den 11 mars 2020
Ref:
20200489
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du redo för ett varierande arbete med stora utmaningar?

Transportsektorn befinner sig just nu mitt i ett stort tekniksprång där utvecklingen av autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon ger oss helt nya utmaningar och möjligheter. Tekniksprånget kräver många nya gränssnitt och elektriska komponenter så som sensorer, komplexa styrenheter, kameralösningar och fordonskommunikation för självkörande fordon.

Gruppen EPCU ansvar för dessa, både dagens och de framtida, vi ser till att hårdvaran för Scanias viktiga styrenheter håller toppklass.

Dina arbetsuppgifter

Under det gångna året har ett optimeringsprogram genomförts för att säkra att vi har de bästa och mest kostnadseffektiva komponenterna i våra produkter. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att driva implementationen av de idéer som framkommit under programmet samt stötta gruppen i planering och leverans av löpande projekt. Det dagliga arbetet innebär främst att få till ett effektivt tvärfunktionellt samarbete, vilket medför kontakter med leverantörer, Inköp, Utvecklingsgrupper, Marknad, Eftermarknad, Produktion och Logistik. I din tvärfunktionella roll kommer du ha möjlighet att etablera ett stort nätverk inom Scania.

Din Profil

Vi söker dig med teknisk utbildning samt erfarenhet från produktutveckling inom Scania. Du är drivande, positiv, organiserad samt utåtriktad som person. Du har ett intresse för problemlösning i ett högt tempo samt förmågan att motivera och engagera en arbetsgrupp.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Passar du in på ovanstående och känner dig lockad av att arbeta i en spännande miljö där du får möjligheten att ta dig an förbättringar ur ett helhetsperspektiv är du välkommen att höra av dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information

Kontakta gärna Achraf Dirhoussi, EPC

+46 8 55350420.

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Ansök via HR InLine/Scania Job Search

på Scania senast den 09 mars.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb