CGI

Systemutvecklare, Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge, Dalarna , Sweden
Annonserat
den 25 februari 2020
Stängs
den 26 april 2020
Ref:
J1219-0665
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI fortsätter att expandera och vi söker ytterligare erfarna systemutvecklare. Du arbetar troligtvis redan idag inom Microsoft-världen, med dess produkter och verktyg. I botten har du en relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och hos oss har du möjlighet att arbeta inom hela utvecklingskedjan från kravanalys, design, implementering till test och verifiering. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder och i många fall i projekt på plats hos våra kunder.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap.

Dina framtida arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, du kommer främst att jobba som utvecklare men ibland mer som mjukvaruarkitekt. Det finns möjlighet att jobba med fokus mot både back-end och front-end och det kommer att handla om både förvaltning och nyutveckling. Våra projekt drivs ofta med agila utvecklingsmetoder som Scrum och Kanban och det kommmer att finnas gott om utmanande arbetsuppgifter för dig så att du kan fortsätta att utvecklas.

Grunden till allt är att du tycker om att skriva kod.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av någon/några nedanstående tekniker:
• Systemutveckling i .NET-miljö (C#, ASP.NET)
• Team Foundation Server
• Windows Communication Foundation
• Microsoft SQL Server
• Microsoft BizTalk
• XML
• XSD
• GIS-verktyg

Det är också meriterande om du har erfarenhet av agila projektmetoder som till exempel SCRUM.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Vem är du?
Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-25.

För mer information, kontakta gärna:
Jerker Dahlbäck, Director Consulting Services, Telefon: +46 70 592 3661

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb