Systemtekniker- IT Nätverk

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Arboga, Västmanlands län, Sverige
Annonserat
den 26 februari 2020
Stängs
den 30 mars 2020
Ref:
20819
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Försvarsmakten söker systemtekniker med placering i Arboga.

I rollen som Systemtekniker kommer du tillhöra ett team med duktiga och engagerade kollegor och tillsammans jobba i spännande miljöer och i en varierande vardag. Ni kommer framförallt ansvara för drift, övervakning och säkerhet av olika nätverkslösningar. I arbetsuppgifterna ingår att göra installationer, felsökning, optimering, konfigurering samt larmsättning mot övervakningsplattformarna. Du kommer också delta i större projekt och nya implementationer av Försvarmaktens IT-system.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper och ett intresse att fördjupa dig mer inom nätverk och om Ciscoprodukter, brandväggar och TCP/IP m.m. Du har minst 3 års arbetserfarenhet och/eller högskoleutbildning med inriktning på nätverk eller liknande. Samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort och att du är svensk medborgare är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person är analytisk, har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är nyfiken på nya saker, tycker det är roligt att vidareutvecklas och lära dig nya saker inom hela kompetensområdet. Att du har dokumenterad erfarenhet av ett självständigt och målinriktat arbete ser vi som en självklarhet, då arbetet periodvis utförs i samarbete med förvaltning och levererande projekt.

Vi erbjuder dig

Vi på avdelningen erbjuder dig intressanta, kunniga och roliga människor att utvecklas tillsammans med. En avdelning som ständigt utvecklas genom att vidareutbildningar och med ett stort fokus på hälsa och träning. Med närhet till gym, simhall och annan träningsanläggning bereds du goda möjligheter att nyttja dina 3 träningstimmar per vecka.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid (sex månaders provanställning tillämpas).

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2020-03-29

Placeringsort: Arboga. Arbete kommer även att ske på annan ort .

Fackliga företrädare

SACO Pär Lohman, 0589-408 33

OFR/S Clarence Arnstedt, 013-28 45 44

SEKO-F Jörgen Stehn, 070-677 99 21

OFR/O Ola Selvin, 013-28 37 89

Upplysningar om befattningen lämnas av avdelningschef Peter Carlsson eller Jonny Lich(rekryterande chef) via växeln 0589-40400.

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb