Teknik & utvecklingsintresserad DBA till SEB

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 27 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
4AC949F4-8A69-4CCD-A1D1-00C3165A3838
Kategori
Databas
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SEB söker dig som är teknik och utvecklingsintresserad DBA till en expertfunktion inom banken där du får en varierad vardag.

Brinner du lika mycket för databaser som dina framtida kollegor i DB Solutions teamet på SEB? Anslut dig till expertfunktionen inom Databaser på SEB och axla rollen som spindeln i nätet. Här väntar en variationsrik vardag där du som är en utvecklingsintresserad DBA kommer trivas. Det finns stora möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt i den viktiga rollen som DBA. Här får du ansvara för vidareutvecklandet och automatiserandet av flera system på SEB.

OM JOBBET

Du kommer ingå i en expertfunktion inom databaser på SEB. I din roll kommer du arbeta med datamodulering, logisk och fysisk databasdesign samt agera utvecklingsstöd. DB Solutions är en intern supportorganisation inom banken. Det innebär att du bland annat kommer få:

 

  • Arbeta för att införa ny teknik och nya verktyg för att automatisera systemen på banken
  • Designa, utveckla och förvalta databaser i stordatormiljö
  • Teamet har en central roll med ett nära samarbete med andra team inom hela SEB


I DB Solutions möts du av 10 tvärfunktionella kollegor. Du blir del av ett team som har stor kontakt med hela SEB och du får en variationsrik vardag. Här på banken börjar du i en tid av förändring och möjligheter. Med målet att gå från en bank till ett IT-företag med banktjänster blir självklart databaser ett väldigt intressant och prioriterat område.
SEB har påbörjat en förändringsresa och en digital transformation där vi arbetar enligt "SAFe for teams", vilket innebär att kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Inom de affärsnära teamen finns det ett stort engagemang och en vilja att samarbeta med varandra för att skapa de bästa lösningarna. SEB sitter i attraktiva lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

Du har en stark vilja att utvecklas och brinner för chansen att lära dig något nytt. Genom dina tidigare erfarenheter har du lärt dig att analysera problem och komma med lösningar samtidigt som du dessutom vågar utmana gamla metoder. För att lyckas med detta är du drivande, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Du är en team-player och delar gärna med dig av din kunskap samtidigt som du är nyfiken och tar vara på kompetensen runt om dig.
För att komma till din rätt i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av DL1, DB2 och SQL. Kunskaper inom Cobol-utveckling och datamodulerings verktyg, exempelvis i Erwin är meriterande. Har du arbetat agilt i system med höga krav på prestanda och säkerhet är det ett plus. Du måste kunna kommunicera obehindrat skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb