Windows-ingenjör till stort bolag i Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 februari 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
156E2CA1-8130-4C73-9F01-FB6D66D83021
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Systemutvecklare med kunskaper i Windows? Vi söker en ny systemutvecklare till en kund i Stockholm!

Har du en examen inom system- / datavetenskap och stort intresse för mjukvaruutveckling? Nu söker vi en systemutvecklare inom Windows till en kund i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. I den här processen lägger vi störst vikt vid din utbildning och motivation, du behöver alltså inte ha jobbat med mjukvaruutveckling innan utan det viktigaste är att du har ett stort driv att utvecklas inom ditt område! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett stort tech-bolag i Stockholm och du kommer erbjudas en lärorik och utvecklande roll som systemutvecklare.

Du kommer att formellt vara anställd av TNG. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare kommer du att:

  • Utvecka och analysera mjukvara
  • Bedöma möjligheter till vidareutveckling och förändring
  • Testa och dokumentera program


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett uppdrag med start omgående och kommer att löpa på till och med juli, med möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • har en utbildning inom datavetenskap / mjukvaruutveckling
  • har arbetat med Windows och/eller Linux
  • är flytande i engelska
  • har ett stort intresse att utvecklas och lära dig mer inom ditt område


INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.