CGI

Systemutvecklare .net med fokus episerver i Stockholm.

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 28 februari 2020
Stängs
den 5 mars 2020
Ref:
J0220-2135
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en vass systemutvecklare eller webutvecklare med flera års erfarenhet inom web och eller e-handel? Vi behöver nu förstärka vårt team med fler duktiga utvecklare och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter! Du kommer tillhöra Stockholm Retail, men får jobba inom alla brancher.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Hos oss är förvaltning och vidareutveckling en viktig del av vårt åtagande gentemot kund. Vi driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm.
Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.
Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med utveckling med fokus på web och e-handel inom nedanstående områden:
• Analys, design och implementation av webbplatser i huvudsak baserade på Episerver(Commerce, CMS).
• Bidra med kunskap till ditt team genom kortare seminarier.
• Testa och kvalitetssäkra dina egna och dina kollegors lösningar.
• Skapa integrationer mot tredjepartsprodukter och tjänster som ingår i våra kunders lösningar.
• Bidra till att utveckla vår utvecklingsmetodik och våra ramverk.
På CGI strävar efter att alltid jobba med senaste versionerna av den mjukvara och verktyg vi väljer. Vi använder Git och premierar ASP.NET MVC i våra leveranser. Vi ser gärna innovativa lösningar som skapar värde för kund som de inte alltid haft i åtanke.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse.
Vi tror att du är en erfaren utvecklare med minst 3 års erfarenhet av agil webbutveckling. Det är meriterande om du också har erfarenhet av (och certifiering i) Episerver CMS och/eller Commerce. Vi ser gärna att du har kombinerat kompetens inom design och utveckling.
Det är också meriterande om du har arbetat i leveransprojekt med externa kunder och har kommit i kontakt med andra produkter och tjänster som ofta ingår i webblösningar.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för e-handel och webbprogrammering och en strävan efter att alltid bli en bättre utvecklare och lära andra. Du tycker det är fantastiskt att tekniken hela tiden går framåt och anstränger dig för att hålla dig uppdaterad med det senaste inom systemutveckling baserat på Episerver och .Net MVC. Du brinner för e-handel, är van att arbeta utifrån givna guidelines och tycker att det är en nödvändighet för att kunna leverera högkvalitativ kod som är lätt att underhålla. Du är van att arbeta i nära samarbete med övriga teammedlemmar. Då du ingår i ett team är du kommunikativ och en lagspelare.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb