CGI

Utvecklare, Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 29 februari 2020
Stängs
den 3 april 2020
Ref:
J1119-1031
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Tjugo2020: CGI Umeå behöver växa med 20 nya utvecklare

Vi på CGI Botnia har de senaste åren fått allt större förtroende och fler uppdrag hos våra kunder. Därför kommer vi nu bland annat sätta upp fler lokala utvecklingsteam. I Umeå behöver vi växa med 20 utvecklare under 2020. Är du en utav dem?

Vi letar efter både juniora och seniora utvecklare som trivs i .net, C#. Som utvecklare hos oss har du möjlighet att kontinuerligt bli ännu vassare och utveckla din kompetens. Eftersom vi bygger upp flera nya team, så har du stor möjlighet att vara med att påverka dessa. Tillsammans skapar vi den miljön som vi önskar. Vid er sida har ni även erfarna konsultchefer som stöttar er i processen och finns där för att dela med sig av sin kunskap i konsultmässighet.

ÄR DU EN AV DU TJUGO?
Skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor, kontakta gärna:
David Sundqvist, David.Sundqvist@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb