IT-specialist Citrix till Atea Operations

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm/Umeå/Östersund
Annonserat
den 4 mars 2020
Stängs
den 31 mars 2020
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Tre medarbetare om vad som gör jobbet meningsfullt

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu söker vi på Atea Operations dig som vill jobba som IT-specialist med fokus på Citrix. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Din roll i laget

Vi söker dig som är specialist, eller en aspirerande stjärna inom området. Du kommer ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, spännande projekt och förbättringsarbete inom Citrix och Virtual Client Operations. Våra kunder består av en mix både gällande storlek samt privat och offentlig sektor. Du kommer arbeta med allt ifrån Citrix Hypervisor, Virtual Apps och Desktops till AppLayering och i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och datacenter- och klientspecialister. Du erbjuds en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vårt team präglas av ambition och gemenskap.

"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." – Gustav, IT-
 

Vad söker vi hos dig

Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för Citrix och branschen. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vi arbetar alltid i team så din förmåga att samarbeta med andra är oerhört viktig. Kundens bästa och affärsmässighet är en självklarhet för dig.

För att lyckas i tjänsten som IT-specialist bör du ha följande kunskaper:

  • Bred erfarenhet av arbete i större Citrix-miljöer
  • Ett gediget intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning
  • God kommunikation muntligt och skriftligt i svenska och engelska
  • Stor samarbetsförmåga

Meriterande är god kunskap i Citrix Hypervisor, FS Logix och AppLayering
 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
 

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Vix Viktoria Herjeryd, Funktionschef, via  viktoria.herjeryd@atea.se alternativt telefonnummer 08-477 47 47. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi utför bakgrundskontroller på samtliga slutkandidaterSom ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb