Kundfokuserad teknisk koordinator inom It-säkerhet

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 3 mars 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
7758A9C0-FA1D-4204-BEC9-6F69600B941A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett stort intresse för Cyber Security, gillar att arbeta med teknik och vill jobba nära våra kunder?

Som teknisk koordinator blir du en viktig länk mellan våra IT-säkerhetsspecialister och några av Sveriges största företag och myndigheter som vi hjälper skapa en säkrare IT-miljö. Hos oss får du en central koordinerande roll och kommer att driva tekniska dialoger med våra kunder samtidigt som du får möjlighet att utvecklas inom projektledning. Skulle du vilja arbeta i ett team med experter inom Cyber Security som är fenor på till exempel incidenthantering, threat hunting, malware analysis och SIEM-lösningar?

Vill du arbeta med Cyber Security, kundrelationer och gillar teknik? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Sök redan idag och följ med på vår resa framåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

  • Respekt för varandra och våra åtaganden
  • Förtroende för varandra
  • Enkelhet i fokus
  • Innovation - alltid
  • Prestigelöshet


Vi på SecureLink är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du får du utbildning och möjlighet att växa. Det är viktigt för oss!

SecureLink Sweden ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25-40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som teknisk koordinator kommer du att arbeta i vårt Cyber Defense Center tillsammans med specialister inom IT-säkerhet. Du kommer att ha en varierande roll där du driver strategiska och tekniska dialoger med våra kunder. En central del av din roll blir möten med såväl nya som befintliga kunder. Du blir helt enkelt en viktig länk mellan våra säkerhetsanalytiker och kunder; en koordinerande roll i vår leverans. Projektledning kommer att vara en annan del av din roll.

Vi ser gärna att du tar egna initiativ och har ett engagemang som kommer att göra avtryck i denna roll, vi vill att du får vara med och påverka och utveckla! Att förbättra såväl processer som arbetssätt är något som du kommer att arbeta med kontinuerligt och du kommer även att kunna tillföra kvalité till våra rapporter.

Hos oss kommer du att få vara med och driva utvecklingen av våra framtida tjänster och erbjudande. Du kommer att arbeta enligt ITIL och fokusera på continous improvement.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt Cyber Defense Center i Malmö. Vi kommer att lägga upp en 6 månaders onboarding plan och du tilldelas en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och vår organisation. Tillsammans med din chef sätter ni sedan inte bara mål i arbetet utan också dina utvecklings- och utbildningsmål som kommer att följas upp kontinuerligt.

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet och har erfarenhet av teknisk koordinering och gärna teknisk projektledning. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning, kanske inom IT-området. Har du erfarenhet av att arbeta med ITIL är det meriterande. Kundmöten och relationsbyggande blir en central del av din roll och det är något du är bekväm med och har erfarenhet av. Är du van vid att hålla presentationer för kunder är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom!

För att trivas i vår "challengerkultur" och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är en självdrivande person. Att jobba tillsammans mot mål och stödja andra kommer naturligt för dig. Du behöver vara övertygande, tydlig och effektiv i din kommunikation och du behärskar flytande svenska såväl som engelska, i både tal och skrift. Som projektledare tror vi att du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt och trivs med att analysera komplexa frågor.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb