CGI

Projektledare, Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge, Dalarna , Sweden
Annonserat
den 5 mars 2020
Stängs
den 2 april 2020
Ref:
J0120-0553
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en projektledare som vill fortsätta att utvecklas inom program- och projektledning? CGI är en mycket stark Ievernatör i Borlänge och nu vill vi förstärka med ytterligare erfarna program- och projektledare.

Gillar du att ha kollegor som likt dig har hög motivation och hög ambition att åstadkomma positiv förändring med våra kunder så kommer du att stormtrivas hos oss! Tillsammans med oss kommer du att få möjligheten att utvecklas både som person och i din yrkesroll.

Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Projektledare hos oss arbetar Du antingen som inhyrd konsult och bemannar rollen som projektledare i ett kunddrivet projekt eller går in i rollen i projekt drivet av CGI. Projektledare finns både i nyutvecklings- och förvaltningsprojekt. Flera av våra kunder driver sina projekt agilt. Vår största kund baserar sin projektmodell på XLPM.

Projekten som bedrivs håller hög komplexitet och omfattar såväl IT- som affärsverksamhet. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du kommer att ha en nyckelroll som antingen program- eller projektledare.

Är du den vi söker?
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha lång och dokumenterad erfarenhet av att leda IT program eller projekt, under hela projektlivscykeln.

Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du ska ha en hög grad av affärsmässighet och snabbt kunna sätta dig in i komplexa frågeställningar i en miljö med hög förändringstakt. Du har förmåga att presentera, påverka och hantera olika typer av intressenter på olika organisatoriska nivåer.

Vi och våra kunder ser gärna att du har en universitetsexamen eller motsvarande som är relevant för rollen. Ett krav är att du har vana att arbeta efter standardiserade modeller och metoder. Har du dessutom en projekt- eller programledningscertifiering så är det extra meriterande.

Utöver din erfarenhet som program- och projektledare ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Resor kan behövas för CGI's- eller kundens behov. Andra värdefulla egenskaper är att du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska där du både talar, läser och skriver obehindrat.

Vem är du?
Förutom goda ledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga, så tror vi också att viss teknikkunskap är bra att ha med sig.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag: 2020-04-04.

Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, Director Consulting Services, Telefon: +46 70 592 3661

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.