CGI

Testledare, Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
Borlänge, Dalarna , Sweden
Annonserat
den 5 mars 2020
Stängs
den 27 mars 2020
Ref:
J0120-0551
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du testledare och vill utvecklas inom området hos en av de största leverantörerna inom QA och test? Välkommen till oss på CGI!

Här får du arbeta med den senaste tekniken i spännande projekt för välkända organisationer. I Sverige är vi ca 300 personer som jobbar med QA och test, och i världen är vi 4 500 personer. CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge. Vi vill, och behöver, växa med nya hungriga medarbetare!

Dina framtida arbetsuppgifter
Hos oss kommer du antingen att arbeta som konsult och bemanna rollen som testledare i ett kunddrivet projekt eller gå in i rollen i projekt drivna av CGI. Testledare finns både i nyutvecklings- och förvaltningsprojekt. Som testledare kvalitetssäkrar du genomförandet, tar fram teststrategier, testplaner, testspecifikationer och hanterar risker.

Flera av våra kunder använder etablerade testmetoder. Du kommer i huvudsak att arbeta med systemtest, systemintegrationstest, acceptanstest och regressionstest. I de flesta projekt får du arbeta både som testledare och med test. Till stor del används manuella tester men även automatiserade tester förekommer. Majoriteten av projekten drivs agilt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som idag arbetar som testledare. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande. Du har god erfarenhet av testledning och har vana att arbeta efter standardiserade modeller och metoder.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Du är strukturerad, har god förmåga att planera, leda och har helhetssyn. Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du har mycket god kommunikationsförmåga, är social och lyhörd. Du trivs att samarbeta med andra, ser värde i att lära dig av kollegor så som att själv lära ut och dela med dig av din kunskap och erfarenhet till andra. Ditt engagemang ger dig viljan att leverera. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag: 2020-04-04.

Kontakta oss vid frågor, vi berättar gärna mer!

Hälsningar,
CGI Borlänge

Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, Director Consulting Services, Telefon: +46 70 592 3661

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.