CGI

Site Manager, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 5 mars 2020
Stängs
den 6 mars 2020
Ref:
J0220-2310
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu Dig som vill jobba som Site Manager (kontorsansvarig) på vårt kontor i Göteborg!

Som Site Manager på Göteborgs-kontoret har du en central funktion där du är spindeln i nätet för att vårt kontor fungerar väl och är en arbetsplats där alla anställda trivs och kan utföra sitt dagliga arbete på bästa sätt.

I denna roll kommer Du få en fantastisk möjlighet att jobba på ett redan välfungerande kontor och arbetsplats i centrala Göteborg. Du får möjligheten att jobba proaktivt för att utveckla vår verksamhet och skapa en miljö där alla trivs.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Site Manager ansvarar Du för den interna kommunikationen på kontoret, inköp, eventplanering arbetsmiljön och säkerhet

I den här rollen kommer Du att proaktivt få arbeta med vår arbetsmiljö, där Du får vara med och leda arbetet med att skapa en miljö där vi alla trivs. Vi ser att du tycker att detta är givande och kul, där du bidrar med stor energi och där du aktivt driver fram pågående aktiviteter för vårt kontor.

Dina ansvarsområden:
• Kommunikation internt, där du ansvarar för att gå ut med aktuell information till alla anställda, men även andra uppgifter som att skriva veckobrev, boka in föreläsare till event samt att koordinera event för våra anställda.

• Kontinuerligt arbete med arbetsmiljöfrågor för att förbättra den interna verksamheten.

• Arbete med säkerhetsfrågor som berör kontoret och verksamheten på regelbunden basis.

• Förbättringsåtgärder för kontoret, t ex ansvar för inköpen till kontoret.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker Dig som är administrativt kunnig och har:
• Några års erfarenhet av intern kommunikation

• Erfarenhet av arbetsmiljö och säkerhetsfrågor är meriterande

• Erfarenhet av att koordinera event

• God kommunikationsförmåga både i svenska och engelska

• Förmåga att projektleda, planera och hantera flera aktiviteter parallellt

Som person är Du driven, proaktiv i ditt sätt att arbeta, är engagerad och lösningsorienterad.

Vi hoppas att Du vill vara med och aktivt driva fram pågående aktiviteter för vårt kontor!

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: deltid, 50 %
Placering: Göteborg

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-03-31.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige i 25 städer, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.
För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb