CGI

Webbutvecklare och Systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 5 mars 2020
Stängs
den 6 mars 2020
Ref:
J0220-2309
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en vass systemutvecklare eller webutvecklare, som brinner du för den senaste tekniken, och känner sig nyfiken på nya utmaningar? Då har vi utmaningen för dig!

Hos oss inom Retail på CGI så får du chansen att arbeta med stora och välkända kunder, där den senaste tekniken står i fokus. Vi är en mindre enhet med god sammanhållning - vilket gör att vi agerar som ett litet bolag, men samtidigt har vi den kraft och de muskler bakom oss som ett stort bolag ger.

Du får möjlighet att jobba flexibelt och självständigt - men även tillsammans med ett team med kompetenta kollegor. Hos oss får du stora möjligheter till att utvecklas vidare både genom certifieringar och konferenser, det är bara du själv som sätter stopp för hur långt du vill nå!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Hos oss är förvaltning och vidareutveckling en viktig del av vårt åtagande gentemot kund. Vi driver projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Stockholm. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Du kommer att få jobba med utveckling med fokus på web och e-handel inom nedanstående områden:• Analys, design och implementation av webbplatser i huvudsak baserade på Episerver(Commerce, CMS).• Bidra med kunskap till ditt team genom kortare seminarier.• Testa och kvalitetssäkra dina egna och dina kollegors lösningar.• Skapa integrationer mot tredjepartsprodukter och tjänster som ingår i våra kunders lösningar.• Bidra till att utveckla vår utvecklingsmetodik och våra ramverk. På CGI strävar efter att alltid jobba med senaste versionerna av den mjukvara och verktyg. Vi använder Git och premierar ASP.NET MVC i våra leveranser. Vi ser gärna innovativa lösningar som skapar värde för kund som de inte alltid haft i åtanke.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse. Vi tror att du är en erfaren utvecklare med minst 2 års erfarenhet av agil webbutveckling. Det är meriterande om du också har erfarenhet av (och certifiering i) Episerver CMS och/eller Commerce. Vi ser gärna att du har kombinerat kompetens inom design och utveckling.Det är också meriterande om du har arbetat i leveransprojekt med externa kunder och har kommit i kontakt med andra produkter och tjänster som ofta ingår i webblösningar.Du tycker det är fantastiskt att tekniken hela tiden går framåt och anstränger dig för att hålla dig uppdaterad med det senaste inom systemutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan till oss 😊

Vid frågor - vänligen kontakta Mette Pettersen på: m.pettersen@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb