Agil Produktägare till Aller Media i Stockholm

Rekryterare
Aller media AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 mars 2020
Stängs
den 12 mars 2020
Ref:
8A072258-B40D-4B82-AE08-D830DD4F4991
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu har du som produktägare möjlighet att få vara med på en händelserik resa på ett av Nordens största mediehus, Aller media.

Ta chansen och hoppa på Aller medias spännande resa och få möjlighet att jobba med varumärken som Elle, Måbra och Svensk dam! Här kommer du i rollen som Produktägare tillhöra kärnan i Aller medias digitala satsning. Du blir ambassadör för det agila arbetssättet och får vara med och utveckla prioriterade digitala produkter.

Med stöd i ett starkt analysteam ges du resurserna du behöver för att ta produkterna till nästa nivå. Vill du jobba nära en välsmord affär med produkter som har stor potential? Vi ser fram emot din ansökan.

VI ERBJUDER DIG

 

  • Ett spännande tillfälle att kliva på Aller medias resa då digitaliseringen nu tas till nästa nivå där du direkt får bidra till företagets framtida framgång
  • Möjlighet att aktivt delta i utvecklandet av centrala digitala produkter i ett av Nordens största mediehus
  • En bred roll där du får handlingsutrymme och möjlighet att påverka arbetssätt och produktutveckling
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en viktig del av framgångarna


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som produktägare kommer du delta aktivt för att definiera visioner och strategier samt genomföra omvärldsbevakning för att ständigt utveckla Aller medias digitala produkter. I ett tvärfunktionellt team kommer du ansvara för pågående utveckling och driva lanseringen av nya funktioner och processer samt säkerställa att affärskrav uppfylls effektivt. Detta innebär att du bland annat kommer:

 

 

  • Använda datainsikter för att skapa värde åt användaren
  • Planera och prioritera produktens backlog och utvecklingen av produkten
  • Ha kontakt med andra produktteam och övriga intressenter
  • Vara en aktiv ambassadör för agilt arbetssätt på Aller media


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett team med sex andra produktägare och jobba nära Insight/UX samt Data och Analys. I ditt närmaste team kommer du jobba med utvecklare, User-tracking Experts, Business Developers, Marketingspecialists och B2B-creatives. I din vardag kommer du även ha kontakt med redaktionella team, Creative studio och externa resurser.

MER OM DIG

På Aller media möter du en organisation i förändring. Vi ser gärna att du jobbat i en kundorienterad verksamhet och att du är genuint intresserad av att koppla produktutveckling till affären i stort. För dig är det naturligt att ta ansvar för helheten och du är tydlig och strukturerad i ditt arbete.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet som Produktägare, helst i en miljö med hög förändringstakt. Det är av största vikt att du har arbetat datadrivet, det vill säga att du är van vid att fatta beslut kring produktutveckling utifrån data och analysen av denna data. På Aller media agerar du till viss del även Scrum master i teamet vilket medför att tidigare erfarenhet av agilt arbete och Scrum Master-rollen är meriterande. Rollen är affärsnära med många kontaktytor varför vi gärna ser en person som kommunicerar effektivt på både svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb