Scania

Fordonsansvarig

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 6 mars 2020
Stängs
den 24 mars 2020
Ref:
20200485
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Test Fleet Vehicles, YDVV, äger samtliga funktionsprovslastbilar på R&D. Gruppen ansvarar för fordonens status och skick, samt hanterar bokningar, påbyggnationer och permanenta ombyggnationer.

YDVV arbetar kontinuerligt med att stötta i projektplaneringen för att se till att både nya och redan rullande projekt har rätt fordon för sin provning.

Dina arbetsuppgifter:

Som Fordonsansvarig på YDVV tar du hand om ett antal fordon i flottan av funktionsprovsbilar. Du driver arbetet med att se till att fordonen är i det skick och har den status som efterfrågas. Du är med från specningen av fordonet till dess att det skrotas. I arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till med provplaneringen av dina fordon.

Du fungerar som stöd till en eller flera provande grupper för att säkra deras behov av funktionsprovfordon nu och i framtiden.

Om du är bra på att se helheten över de små detaljerna samtidigt som du trivs med att arbeta nära lastbilen, så är detta jobbet för dig.

Din profil:

Du är högskoleingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet inom relevant område.

Vi söker dig med genuint, stort helbilsintresse och praktiskt handlag. Specifik kunskap om mjukvara på helbilsnivå är meriterande.

Du är strukturerad och självgående. Du är serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt är bekväm med att kommunicera på engelska.

C-kort är ett krav, CE-kort är meriterande.

Mer information:
För ytterligare information vänligen kontakta:

Tobias Riggo, gruppchef YDVV 08-553 894 27

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb