CGI

Cloud Back End

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 mars 2020
Stängs
den 1 maj 2020
Ref:
J1219-0292
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu dig som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant och som vill använda denna drivkraft i en konsultroll för att hjälpa våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter. Är du en driven utvecklare som vill jobba med kompetenta kollegor i Sveriges mest spännande implementation av en cloudbaserad lösning? Vill du utveckla din kompetens och samtidigt följa med oss på resan i att bygga världens bästa konsultteam?

Som Sveriges största IT-tjänsteföretag kan vi erbjuda dig många intressanta möjligheter och det är bara din ambition som sätter gränserna. Vårt team består av de bästa konsulterna inom bankteknologi och systemutveckling och vi hoppas att du vill bli en av oss

Dina framtida arbetsuppgifter
Som back end-utvecklare kommer du att vara involverad i projekt hos våra största kunder inom banksektorn och jobba med lösningar som bryter ny mark inom området. Ditt ansvarsområde blir att utveckla funktionalitet mot cloudbaserade plattformar. Vi ser att du är en duktig och nyfiken utvecklare som har kunskap inom eller ambitionen att på sikt utöka din kompetens inom AWS, Google Cloud, IBM Cloud eller liknande.

Vår marknad förändras snabbt och våra kunder fokuserar på att förbättra och förnya sina tjänster i en allt snabbare takt. Du kommer därför att vara i händelsernas centrum och få möjlighet till att utveckla applikationer som snabbt når slutanvändaren och som är kritiska för våra kunders verksamhet. Arbetet sker ofta i tvärfunktionella team, varför vi ser att du är en person som har lätt att samarbeta med andra och är nyfiken på att lära dig om ny teknologi och nya arbetssätt.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att utveckla i Java eller Golang och att du har arbetat enligt agila principer. Som person ser vi att du är nyfiken, social och tycker om att arbeta i team samt talar flytande svenska.

Du har erfarenhet av att GitLab, Maven, Jenkins och SonarQube eller motsvarande verktyg, samt har kommit i kontakt med eller har ett intresse för att lära dig arbeta med AWS, Google Cloud, IBM Cloud eller liknande.

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta: David Briland, Director Consulting Services, +46761457311. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-30.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb