CGI

REC_Junior Consultant Sourcing

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 mars 2020
Stängs
den 8 april 2020
Ref:
J0220-1134
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Rollen

För att möta den ökande efterfrågan inom vår affärsenhet Sourcing & Supply Chain söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår affär och leveransförmåga. Du kommer att ta en aktiv roll i våra projekt och tillsammans med seniora kollegor vinna och genomföra uppdrag. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt koncept och våra metoder vilket vi hoppas att även du brinner för.

Du kommer att få arbeta med många olika typer projekt och kunder, nyligen genomförda exempelprojekt inkluderar;

• Utformning av inköps- eller logistikstrategier för att möta förändringar i omvärlden eller interna krav på effektivisering

• Genomlysning av inköps- eller logistikorganisationer och upprättande av strategi med tillhörande genomförandeplaner

• Digitalisering och automation av inköps- eller logistikprocesser

• Utveckling av sortiment, inköp och varuförsörjning för detaljhandelsföretag

• Identifiering och realisering av inköpsrelaterade besparingar

• Effektivisering av logistikkedjan, från leverantör till butik.

• Analys och kategorisering av leverantörsbaser och etablering av nya samarbetsformer

• Behovsanalys, upphandling och införande av inköps- eller logistikrelaterade IT-stöd

• Vidareutveckling av processer för global logistikplanering, dvs matcha kunders behov med försörjning från egen tillverkning och externa leverantörer

Din profil

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av att arbeta med projekt inom upphandling, inköp eller logistik. Har du erfarenhet inom Management Consulting är det mycket meriterande. Vidare har du en god förståelse för IT och hur det kan användas i förbättringsarbetet. Du har en masterexamen från högskola/universitet. För att trivas hos oss är det viktigt att du har personlig drivkraft, är lyhörd, social, prestigelös och har förmåga att bygga professionella nätverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledarroller och har god affärsförståelse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

På CGI är våra medarbetare vår framgång, och vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen. Vi erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i form av utbildningar inom ledarskap, konsultverktyg så väl som det senaste inom våra fokusområden.

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag.

På CGI blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär, och du får tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor - och naturligtvis spännande uppdrag och kunder.

Att arbeta på CGI

CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vad du kan förvänta dig av oss:

Global standartext - Går ej att ändra.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

 

Liknande jobb

Liknande jobb