Din Bil söker Projektkoordinator

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 10 mars 2020
Stängs
den 10 april 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av att koordinera och administrera förändringsprojekt? Trivs du i en roll med många kontaktytor? Din Bil Gruppen satsar just nu på att digitalisera och automatisera system och processer inom deras centrala bilmarknad och söker dig som vill vara med och bidra i deras transformationsresa.

Om tjänsten
Som Projektkoordinator kommer du att tillhöra avdelningen ”central bilmarknad och affärsutveckling” som har ett gemensamt ansvar för att stötta organisationen och driva digitalisering och automatisering av system och processer för den centrala bilmarknaden, och även vissa koncernövergripande projekt. I detta arbete har du en viktig roll i att administrera, koordinera och stötta i ett flertal spännande utvecklingsprojekt där du kan komma att ha olika ansvarsområden beroende på projektets karaktär och behov. Du har en stödjande funktion och arbetar tvärfunktionellt med såväl interna som externa kontaktytor där du säkerhetsställer en hög kvalité i alla led.

Då avdelningen är under uppbyggnad finns det stora möjligheter att påverka och bidra till utvecklingen av arbetsstrukturer, rutiner och processer för att företagets digitala transformation ska bli framgångsrikt.

I rollen innefattas bland annat att:
• Delta i utvecklings- och förbättringsprojekt gällande Din Bil Gruppen och bilmarknadens system och applikationer
• Koordinera och dokumentera krav och behov från organisationen kopplat till företagets system och funktioner
• Ansvara för att administrera och uppdatera i bilmarknadens olika system
• Agera kravställare och beställare gentemot externa leverantörer
• Ta fram och paketera utbildningsmaterial för onboarding av nya medarbetare i systemen samt hålla i utbildningar
• Ta fram presentationsmaterial för att informera organisationen om pågående och kommande förändringar
• Koordinera, stötta och få med sig säljledet i den digitala transformationen

Då rollen är ny kommer den att formas och utvecklas med tiden där du på sikt kan komma att få agera projektledare av mindre projekt. Du kommer att rapportera till chef över affärsutveckling och sitta i fina lokaler på Din Bil Gruppens huvudkontor i Hammarby Sjöstad.

Är det här du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll där du haft en variation av administrativa arbetsgifter gärna i kombination med en bredd av olika kontaktytor. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har arbetat i en större organisation där du varit delaktig i någon form av transformation/förändringsresa, gärna kopplat till digitalisering. En god systemvana och förståelse för vad ett systembyte kan ge för utmaningar och konsekvenser är av stor vikt. Erfarenhet av att paketera utbildningsmaterial samt hålla i utbildningar är meriterande, men inte ett krav. Har du dessutom erfarenhet av att driva projekt är detta ett stort plus. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och har förmågan att anpassa dig utifrån situation och person. Du motiveras av eget ansvar där du tar ägarskap och driver ditt arbete framåt utifrån verksamhetens behov. Att hantera en stor variation av arbetsuppgifter och att skapa en god struktur kommer naturligt för dig. Du motiveras av att få vara en del av en förändringsresa och bidrar gärna med idéer på nya lösningar. Då rollen ansvarar för att hålla i utbildningar är du en person som gärna förmedlar kunskap vidare och du har en förmåga att fånga upp behov för att kunna stötta på bästa sätt. Slutligen är du en prestigelös lagspelare som vill bidra till Din Bil Gruppens utveckling och transformationsresa inom digitalisering.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Din Bil Gruppen med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb