Mjukvaruutvecklare - Förbättra cancervården med din kod!

Rekryterare
Sectra
Plats
Linköping (Stad), Östergötland
Annonserat
den 10 mars 2020
Stängs
den 30 april 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba på ett företag som jobbar i framkant med den senaste tekniken? Värderar du en arbetsgivare som ger dig stort ansvar och värnar om din personliga utveckling?

Sectra erbjuder dig möjligheten att arbeta med några av de bästa utvecklarna i en bransch som bidrar till en bättre sjukvård för miljontals patienter världen över!

Vi letar efter drivna personer med en passion för mjukvaruutveckling till våra utvecklingsteam inom medicinsk IT. Vi söker både erfarna utvecklare men även nyutexaminerade ingenjörer med programmeringsintresse. Du kommer att vara en del av ett starkt och självorganiserande team där alla vill förbättra vården med hjälp av sin passion för teknik. Tillsammans ansvarar teamet för design, implementation och kvalitet i produkten. Våra produkter används av personal på sjukhus över hela värden.

På Sectra värdesätter vi personlig utveckling och uppmuntrar lärande och kunskapsspridning. Dina idéer och åsikter spelar roll, oavsett vem du är eller vilken roll du har. Hos oss får du och ditt team utmanande och varierande uppgifter, men också friheten att bestämma själva hur ni ska lösa problem, samt hur ni organiserar ert arbete.

 

I den här positionen kommer du att:

 • Delta i kampen mot cancer och åldersrelaterade sjukdomar genom att utveckla framtidens bildhanteringsprogramvara för sjukvård världen över
 • Ges chansen att förbättra dina färdigheter i att lösa intressanta och komplexa problem
 • Utveckla i tex. C#, PowerShell, Python, JavaScript (React) eller maskininlärning
 • Arbeta nära slutanvändaren genom regelbundna kundbesök på sjukhus

Vi på Sectra värdesätter driv och vilja att lära sig nya saker. Vi levererar mjukavara i världsklass och har samtidigt roligt tillsammans, livet är för kort för att inte ha kul!
 

För denna position gäller följande krav:

 • Masterexamen i Data, IT, Medieteknik eller motsvarande
 • Genuint intresse för programmering och teknik
 • Flytande i engelska och svenska

 

Vi letar efter dig som har ett öppet till sinne, är passionerad utvecklare och delar våra värderingar. För oss är det viktigt att du är en lagspelare då vi jobbar i team. Kom och jobba med oss på Sectra för att förbättra världens sjukvård!

Du får dessutom gärna:

 • Ha tidigare arbetslivserfarenhet av att utveckla högkvalitativ programvara
 • Prata fler språk än de som nämns ovan
 • Ha erfarenhet av andra kulturer
 • Ha intressen utöver skolan/arbetet, som sport, träning, musik, ridning, sång, flygning (om du har pilotlicens kan du flyga till våra kunder i vårt eget Sectra-flygplan) eller något annat som du har ett stort driv och intresse kring.

 

Tveka inte att ansöka - vi hanterar ansökningar fortlöpande!

 

Se till att bifoga ditt CV, personligt brev och betyg från universitetet i din ansökan.

 

Kontakta rekryterande chef

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta rekryteringsansvariga för denna position:

Isak Genberg eller Anna Ehrlund telefon: 013-23 52 00 | Email: career@sectra.com

Liknande jobb

Liknande jobb