CGI

IT-konsult Microsoft Cloud och Microsoft infrastruktur

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 mars 2020
Stängs
den 27 mars 2020
Ref:
J1219-0200
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu fler konsulter som kan stärka upp vårt team inom Cloud Productivity, där Office 365/Azure och Microsoftinfrastruktur är ditt fokusområde. Våra kunder finns huvudsakligen inom Enterprise-segmentet med komplexa och affärskritiska lösningar, så möjligheterna utvecklas och bredda din kompetens inom området är oändliga. Du kommer hantera designåtaganden, installation, konfiguration och dokumentation inom ditt gebit.

Vårt team är CGIs spets inom området där kvalitet, engagemang och professionalism är teamets grundstenar, där dynamiken i gruppen bidrar starkt till vår framgång.

I denna tjänst har du möjlighet att arbeta från:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Västerås, Bromölla, Linköping eller Norrköping.

Dina framtida arbetsuppgifter

Rollen kräver ett stort teknikintresse med tydlig inriktning mot Microsoft Office 365 och/eller Azure. Du är öppen och tydlig med hög social kompetens och har troligen erfarenhet av att jobba i team. Du har arbetat inom Microsoft Office 365, Azure samt med IT-infrastruktur. Du kommer att ha täta kundkontakter och arbeta i gruppens infrastrukturprojekt. Det är därför ett krav att du trivs med en operativ och mycket varierande vardag ute hos våra kunder, där laganda är avgörande för både din och teamets framgång.

I konsultrollen ingår det även att bidra till offerter, genomföra workshops för kunders IT-ledning, men även att aktivt bidra till gruppens kompetensutveckling.

Rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

-Du skall ha erfarenhet av Office365 / Azure införandeprojekt.
-Förändring är vår vardag, där din nyfikenhet och kundernas krav på lösningar i teknikens framkant bidrar starkt till att du ständigt hittar lösningar till kundernas utmaningar.
-Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-16.

Är du intresserad att höra mer om rollen, kontakta:
Tomas Eriksson, +46-73-398 25 65

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb