CGI

Junior Business Economic Analyst

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 mars 2020
Stängs
den 2 april 2020
Ref:
J0320-0767
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Nu behöver vi förstärka vårt team inom Hårdvaruförsörjning och Logistiktjänster med en resurs som skall säkerställa den ekonomiska administrationen av tjänsterna, våra partners och våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Junior Business Economic Analyst med inriktning på ekonomisk uppföljning och kontroll, kommer Du ekonomiskt ansvara för de specifika tjänsterna hårdvaruförsörjning och logistiktjänster. Arbetsuppgifterna består i majoritet av ekonomisk uppföljning genom fakturahantering, prognistisering, avräkning och inköp via inköpsördrar.

Du kommer även att aktivt delta i olika projekt för att både utöka tjänsteutbudet till befintliga kunder och införande av nya kunder för att ansvara för uppsättning av de ekonomiska lösningarna tillsammans med kund och partner. Vidare deltar Du i den löpande hanteringen av våra partners genom operationella möten och sporadiskt hjälpa våra kunder med inköps-prognostisering.

Dina ansvarsområden:
• Ekomiskt uppföljning av tjänsten via fakturahantering, prognostisering & avräkning mot respektive kund;
• Ansvar för och utveckla de finansiella upplägg CGI erbjuder sina kunder som tex hyra & direkt köp;
• Hantering av befitnliga och uppläggning av nya inköpsordrar
• Framtagning av formellt beslutsunderlag till nya inköpsordrar
• Aktivt delta i framtagning av avtal med kunder och underleverantörer för den specifika tjänsten
• Medverka i etableringsprojekt ur ett inköps / ekonomiskt perspektiv för den specifika tjänsten
• Ansvara för inköp och hantering av projekt beställningar / bulk beställningar
• Ansvara för rutiner i relation till fakturering & lease
• Operationell hantering av underleverantörer ur ett ekonomiskt perspektiv
• Vid behov, assistera kunder och underleverantörer med inköpsplanering

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har en konsultprofil och kan anta olika roller då det ofta krävs dialog med på olika nivåer inom CGI, våra underleverantörer och våra kunder. Du behöver kunna föra dig i de flesta sammanhang då du ena dagen för dialog med vår underleverantörs fakturaavdelning och nästa dag med IT-chefen hos en av våra kunder. Du behöver vara initiativtagande, kreativ och flexibel i ditt sätt att hantera de ekonomiska lösningar vi idag erbjuder för att säkerställa att tjänsten hanteras korrekt ur ett ekonomiskt perspektiv.

Vidare kan du kommunicera obehindrat på svenska såväl som engelska då mycket av vår interna dialog sker på engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom;
• Ekonomiskt arbete utifrån IT och IT-inköp
• Logistik
• Projektledning
• Avtalshantering

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta:
Rasmus Karlsson, Manager Workplace, 0705714005

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-17

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb