CGI

Systemutvecklare, Åre/ Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Åre, Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 19 mars 2020
Stängs
den 1 maj 2020
Ref:
J0320-1180
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bli en del av vårt team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter, balans mellan jobb och fritid, en attraktiv lön med förmåner och mycket mer därtill.

CGI i Åre och Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker.
Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 150 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare Systemutvecklare som brinner för att jobba agilt i våra utvecklingsteam.

Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning och omhändertagande attityd. Vi är en platt organisation som uppnår resultat tillsammans.
Du erbjuds ett spännande jobb, delägarskap med bra lön och förmåner. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi i team som utför allt arbete i egna lokaler (vi är alltså konsulter som sitter In-House) men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett vart i världen de har sin verksamhet. Våra kunder betraktar vi som partners och tillsammans hittar vi en arbetsmetodik som passar leveransen. Allt vi gör utförs med stöd av etablerade metoder och utvecklingsprocesser som vi anpassar och hela tiden vidareutvecklar för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör.

Som Systemutvecklare hos oss jobbar du i team och i projekt för våra kunder.
I våra uppdrag använder vi oftast:
- Java eller .NET
- Atlassian eller TFS
- React, Angular, Typescript
- Spring Cloud, Spring Boot
- Openshift, Kubernetes

Såklart räknar vi inte med att du kan hela teknikstacken, hos oss kan du lära dig på plats också.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som brinner för systemutveckling och går igång på när nya versioner av ramverk släpps.
Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt (fritt fram att överraska).
Du förstår kraften av teamarbete och gillar att dela med dig av din kunskap lika mycket som att ta del av andras.

Mer om tjänsten:
Heltid
Placering: Åre/Östersund

För mer information, vänligen kontakta:
Pontus Hellgren, Vice President Consulting Delivery, på 063-15 22 05 eller Ellen Widmark, Director Consulting Delivery, på 063-57 69 22.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-30

Vi har säkerhetsklassade leveranser och du kan därav behöva genomgå en säkerhetsprövning, vilket innebär krav på svenskt medborgarskap.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb