CGI

Projektledare för Heroma, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 mars 2020
Stängs
den 17 april 2020
Ref:
J0320-1242
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker Dig som vill vara med och driva stora implementationsprojekt hos våra kunder inom offentlig sektor. Projekten pågår ofta över en längre tid, har en hög grad av komplexitet och är kritiska för våra kunders verksamhet. Ett införande av ett nytt HR-system innebär en förändringsprocess för kunden som ställer stora krav på deras verksamhet. Det är därför viktigt att vi som leverantör agerar med lugn, trygghet och med en hög grad av professionalitet.

I rollen som Projektledare hos oss arbetar du i nära samarbete både med kunden och kollegor från CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer att ha helhetsansvar för dina projekt avseende planering, uppföljning och ekonomi från start till mål. Här ingår bland annat förstudier, resurs- och tidplanering, framtagning av business case samt budgetuppföljning.
Till ditt stöd har du en engagerad styrgrupp och det är därför viktigt att du har vana av att rapportera till, och vara föredragande i, styrgrupper - såväl interna som tillsammans med kund.

Vidare är du är van vid att leda projekt-team där kommunikation och motivation av projektmedlemmarna, för att ni tillsammans ska nå bästa resultat, är viktigt. Med siktet inställt på målet planerar och organiserar du ditt arbete, och ser möjligheter snarare än hinder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig som är resultatorienterad och systematisk i ditt arbetssätt. Vi tror att din goda kommunikationsförmåga kommer vara A och O för att vinna förtroende för styrgrupp och projektteam, och därmed lyckas driva projekt framgångsrikt.

Vi önskar att du har:
• Erfarenhet av större implementationer av system, gärna inom offentlig sektor. Erfarenhet av projekt inom HR och/eller Lön är meriterande.

• Hög grad av affärsmässighet och vana vid change management och uppföljning budget.

• Erfarenhet som konsult är positivt (Gärna i form av applikations- eller verksamhetskonsult)

• Certifiering och/eller erfarenhet av något av ramverken Prince2, Props, PMI eller liknande

Eftersom många av de projekt vi arbetar med kräver säkerhetsprövning är svenskt medborgarskap ett krav.

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

För mer information, vänligen kontakta:
Åsa Eschricht Jonsson, Director HRM Consulting, på: 076- 101 4136

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-30.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer och i motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb