Scania

Team Leader for On Board Diagnostics

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2020
Stängs
den 4 april 2020
Ref:
20200506
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
 • Har du goda ledaregenskaper och vill kombinera dessa med avancerad teknikutveckling som bidrar till en bättre miljö?
 • Gillar du att hjälpa andra planera och uppnå sina leveranser?
 • Vill du medverka i motorutvecklingsprojekt som kommer ha enorm påverkan på våra slutkunder?


I så fall är det här jobbet för dig!

Vår grupp består av 8 personer med olika bakgrund och erfarenhet där inkludering och en vilja att hjälpa varandra är gemensamma nämnare.

Dina arbetsuppgifter

En typisk vecka som teamleader för on board diagnostics kan innehålla följande typer av uppgifter:

 

 • Hantera gruppens planering och följa andra gruppers diagnostik-relaterade leveranser, se till att relevant information produceras och att "on board diagnostic" (OBD)-certifieringar kan utföras.
 • Delta i den tvärfunktionella expertgruppen för diagnostik och certifiering tillsammans med de som är ansvariga för drivlinestyrsystemsutveckling och testning.
 • Vara en naturlig kontakt för våra kunder, interna och externa (inom Traton group), i området OBD-utveckling och certifieringsrelaterade aktiviteter.
 • Förbättra verktyg och processer för ärendehantering, krav och specifikationer.


Du kommer att arbeta nära dina kollegor på gruppen och parallellt med vår OBD teamleader för USA-projekt. Du kommer ha en stor möjlighet att forma din roll och gruppens utveckling framgent.

Din profil

 

 

 • I ditt arbete är du organiserad, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Som kollega är du positiv, utåtriktad och bra på tydlig kommunikation. Som ledare har du förmågan att involvera människor i planering och förändringsarbete.
 • En utbildning som ingenjör eller motsvarande dokumenterad utbildning/erfarenhet av inbyggda system, och/eller ledarskap.
 • Det är en fördel att ha kunskap och/eller tidigare erfarenhet av motorutveckling, diagnostik, lean utveckling, lagkrav, certifiering, ärendehantering och projektledning.
 • Du kan utrycka dig väl både verbalt och i skrift på engelska och svenska.


För mer information

Kontakta Mattias Åstrand, mattias.astrand@scania.com (gruppchef)

Ansökan

Din ansökan ska inkludera CV, personligt brev, kopior av ev. certifikat. Urval kommer att göras löpande under ansökningsperioden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.

 

Liknande jobb

Liknande jobb