CGI

Utvecklingschef, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 28 mars 2020
Stängs
den 8 april 2020
Ref:
J0320-1927
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Inom affärsområdet Heroma (HRM) levererar vi tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och lön till kunder inom offentlig sektor. Produkten Heroma är marknadsledare och en etablerad lösning som täcker alla delar av HR-området. Inom vår utvecklingsverksamhet har vi totalansvaret för utvecklingen av vår produkt och tjänsteportfölj. Efterfrågan är stor och vi behöver växa och öka vår leveranskapacitet.

Vi söker nu Dig som är Utvecklingschef till Heroma och vill ta ansvar för en stor och framåtlutad utvecklingsverksamhet med stor tillväxtpotential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Utvecklingschef för HRM får du en fantastisk möjlighet och är ytterst ansvarig för att vi bedriver en effektiv, modern och högkvalitativt utvecklingsarbete som möter kundernas behov och CGIs förväntningar.
Du blir här ansvarig för alla aspekter av en stor och komplex utvecklingsverksamhet, vilket inkluderar:
- kapacitetsplanering
- kompetensutveckling
- effektivt och agilt arbetssätt
- kvalitetssäkring
- val av verktyg och teknik-plattform
- arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete
- driva ett välfungerande samarbete med produktägare
- rapportering och uppföljning, samt
- finansiellt hållbart arbete.

Detta kräver stor erfarenhet och att man brinner för uppdraget!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som är en modig, kulturdriven ledare som är van att leda förändringsresor med personal och kund i fokus och som älskar utveckling och har arbetat med det under många år.

Avgörande för framgång i den rollen är att du kan kombinera strategisk höjd, planering och förändring med operativ effektivitet, framdrift och teknisk kunnande.

Du har andra ledare till din hjälp för att driva utvecklingen och förändringsarbetet framåt. Viktigt är också att du har sinne och förståelse för det ekonomiska perspektivet och du och teamet kontinuerligt arbetar för en effektivare leverans internt.

Vidare söker vi Dig som har erfarenhet från liknande roller och kan visa på hur du tidigare i ditt arbetsliv drivit komplexa förändringar som lett till ett gott resultat med agila utvecklingsmetoder.
Din förmåga att förstå kundernas behov och översätta det till interna utvecklingsplaner tillsammans med din personal, är en nyckelkompetens.

Större delen av utvecklingsteamet sitter i Malmö men det är även personal i Karlstad, Stockholm, vissa orter i Norra Sverige. Utöver detta har vi även personal i Indien.

Är Du intresserad att ta ansvaret för att planera och driva ett förändringsprogam med hög takt inom denna verksamhet är du välkommen att söka!

Mer om tjänsten:
Heltid
Placering:Malmö
Start: Omgående

För mer information om rollen, vänligen kontakta:
Behrooz Malekzadeh, Vice President, behrooz.malekzadeh@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-04-30.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb