Mjukvaruutvecklare till Secure Meters (Sweden) AB, Nyköping

Plats
Nyköping (Kommun), Södermanland
Annonserat
den 31 mars 2020
Stängs
den 30 april 2020
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cewe Instrument, med mer än 60 år i branschen, ingår i den internationella ägargruppen Secure Meters, som är en av världens ledande leverantörer av energimätarsystem med en omsättning på 640 milj. USD.

Arbetsbeskrivning

I din roll som mjukvaruutvecklare inom Technology Exploration Group kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i förutvecklingsprojekt med ny teknik genom att ta fram prototyper och demonstrationer. Med moderna utvecklingsmetoder tar du fram återanvändbar kod och bygger vidare på vår plattform.

För att trivas i rollen ska du vara en kreativ problemlösare som trivs att arbeta i projektform och har stort intresse och kunskap kring programmering av inbyggda system. Du har högskoleutbildning inom data-, systemvetenskap, elektroteknik eller elkraft. Vi söker två erfarna mjukvaruutvecklare men är även öppna för mindre erfarna men med ett starkt intresse. Du har mycket goda kunskaper i C/C++ och kompetens i objektorienterad programmering, design och arkitektur. Det är meriterande om du har kunskap om IoT, mbed, Zephyr samt CI/CD.

Som person är du innovativ, driven och engagerad, har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt och trivs med att designa, vidareutveckla och kvalitetssäkra mjukvaruplattformen som produktfloran delar. Du kommer att ha många kontaktytor inom projekten, så dina sociala egenskaper är viktiga. Då arbetet kommer att innebära internationella kontakter är du bekväm med att uttrycka dig i engelska i både tal och skrift samt flytande svenska.

Kontaktperson

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom registrerat och uppdaterat CV. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Marie Gutke på marie.gutke@se.experis.com eller på 070 -377 54 27. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb