CGI

Workplace Tekniker, säkerhet

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 1 april 2020
Stängs
den 12 maj 2020
Ref:
J0220-2205
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida.

Nu behöver vi förstärka vårt team inom Workplace med en tekniker/konsult med fokus på klientsäkerhet, Intune och Office365. I rollen kommer du vara en del inom vår leverans av tjänster mot ett större antal kunder med placering i antingen Stockholm eller Götebrog.

Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer aktivt att delta i förändringsarbete, både i våra centrala tjänster och utifrån kundbehov och beställningar. Att utveckla våra tjänster och ligga i framkant inom området ser vi som en viktig faktor för hög kundnöjdhet och här ser vi rätt person är en stor tillgång i att driva våra tjänster framåt.

Arbetet baseras på både etablering av nya kunder, delta i större förändringar på befintliga leveranser och managering av befintliga kunders arbetsplatsmiljö samt tillhörande infrastruktur med fokus på säkerhet, Intune och Office365 mm.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kompetensområden som vi värdesätter i första hand är Klientsäkerhet, MS molntjänster inom arbetsplats, IT infrastruktur, Windows klient OS, System Center Configuration Manager, Intune och Office365. Vi ser gärna att du är nyfiken, kundorienterad och lösningsinriktad
Meriterande är även kompetens runt PowerShell, VB Script, Kommunikation, AD och ITIL

Välkommen och utveckla din karriär hos oss.
Vi tycker att det skall vara kul att jobba, vi skrattar mycket och är stolta över de resultat vi genererar för våra kunder. Har frågor som berör tjänsten, vänligen kontakta:
Mathias Andersson, Manager Workplace, 0706995779

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-30

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.
Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar.

Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb