Project Manager – Order Fulfillment till Elekta

Rekryterare
Elekta Global IT
Plats
Linköping (Stad), Östergötland
Annonserat
den 2 april 2020
Stängs
den 2 maj 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta med teknisk projektledning i en internationell miljö? Vill du bli del av ett världsledande företag inom medicinteknik som tar fram avancerade lösningar för behandling av cancer med hjälp av strålbehandling? På Elekta får du ta ett stort ansvar i en viktig position där du också är med och gör skillnad, på riktigt! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
Som Projektledare inom Order Fulfillment på Elekta arbetar du globalt med främsta fokus på Europa, Asien, Mellanöstern och Sydamerika. Du kommer att spela en mycket viktig roll i att säkerställa framdriften och genomförandet vid både ny- såsom ominstallationer av Elektas lösningar hos kund. Detta är en senior tjänst där du som projektledare är involverad från påskrivet avtal tills dess att produkten är installerad och färdig att tas i bruk. Du kommer att vara ansvarig från planering av genomförande med tillhörande tidplan, samordning, utförande och ekonomi fram till dess att projektet är i mål och överlämnas till kund.

Många gånger kommer du att vara den primära kontaktpersonen gentemot kund och en stor del av tjänsten blir därför att bygga både kundrelationer och att skapa kundnöjdhet både under- och efter genomförandet.

I rollen ingår även att arbeta med:

  • Enligt Elektas satta rutiner, säkerställa implementering, dokumentation och uppföljning
  • Säkerställa att uppsatt budget för respektive projekt efterföljs
  • Ansvara för dina projekt både ur ett tekniskt såsom kommersiellt perspektiv
  • Ständiga förbättringar för ökad effektivitet och förbättrad kundnöjdhet
  • Löpande upprätthålla och ansvara för att regelbunden statusrapportering av pågående projekt till närmsta chef samt andra intressenter sker.

Tjänsten utgår från Elektas kontor i Linköping, en stor del av din tid, uppskattningsvis upp till 80 dagar/år kommer du att vara på resande fot. Du kommer själv att planera dessa resor vilket också gör att du kan påverka när de genomförs och i vilken omfattning. Som anställd på Elekta ges du möjlighet att vara med på en spännande resa i en roll med goda karriärmöjligheter samtidigt som du arbetar för ett företag som är världsledande inom cancerbehandling. Detta i kombination med en bra balans mellan arbete och arbetsliv framförallt för att du ska må bra och trivas i din roll.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Projektledare och då gärna i en teknisk kontext. Troligen har du under minst tio år arbetat i en liknande roll där du framgångsrikt har ansvarat för och säkerställt framdrift, både kopplat till ekonomi, tidplan och kunddialog i en internationell kontext där du också kommit i kontakt med flera olika kulturer. Har du också en bakgrund inom Logistik är det givetvis meriterande, likaså är det om du har erfarenhet inom Medtech, detta är dock inte ett krav.

Vi vill att du har en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område såsom förslagsvis ekonomi eller teknik. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och är också van vid att arbeta i en internationell kontext.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som trivs i en bred roll med stort ansvar och där du förväntas driva flera parallella projekt samtidigt. Rollen ställer höga krav på både din sociala förmåga men också att du är en sann teamplayer som trivs med att ha många kontaktytor både internt inom gruppen Order Fulfillment i Linköping, men även ut mot kunder/distributörer och andra Elekta kontor. Du strävar efter att överträffa din kunds förväntningar och gör gärna det lilla extra med målsättningen att skapa långsiktiga och goda kundrelationer. Samtidigt har du en förmåga att både leda och styra din motpart för att hitta lösningar, med en stor portion ödmjukhet i kombination med ett gott självförtroende säkerställer du dina projekts framdrift.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Elekta med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Projektledning, Project management. Installation

 

Kontaktperson
Carolina Eskengren
08-120 50 427

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Linköping

Liknande jobb

Liknande jobb