Systemtekniker/applikationsansvarig – Åre kommun

Rekryterare
Åre kommun
Plats
Åre (Kommun), Jämtland
Annonserat
den 2 april 2020
Stängs
den 19 april 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Åre är en av Sveriges mest kända turistorter. Vi på Åre kommun skapar förutsättningar för att alla som bor eller vistas här kan förverkliga sina drömmar. Vi ser till att det där självklara fungerar: att våra barn har det bra i skolan, att vägarna är välplogade och att våra äldre har en meningsfull tillvaro. Men vi nöjer oss inte där. Tillsammans tar vi hela tiden nya steg mot en hållbar framtid.

Dynamik, service och bemötande är en given del i vår vardag. I vår storslagna fjällmiljö samsas förväntansfulla skidåkare med jordnära livskonstnärer. Det finns plats för dig också.

I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda.

Åre kommuns IT-infrastrukturenhet, en enhet av tre inom utvecklingsavdelningen, arbetar aktivt med att skapa en hållbar IT-infrastruktur och att bidra till verksamheternas digitalisering. Serverdriften är outsourcad till en partner. Utvecklingsavdelningen arbetar också med att hjälpa kommunens olika verksamheter i deras verksamhetsutveckling av IT-lösningar. Vår ambition är att använda ny teknik på ett kostnadseffektivt sätt tillsammans med ett förändrat arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Dina primära uppgifter kommer initialt att vara ansvarig för driften av våra applikationer samt vara kontaktperson mellan driftpartner och de olika applikationernas leverantörer. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara deltagande i projekt och uppgifter där din IT-kompetens krävs. Dock kan arbetsuppgifterna komma ändras med tidens gång. Eftersom enheten tillhör utvecklingsavdelningen arbetar vi inte statiskt utan nya lösningar, metoder och rutiner ändras.

Åre kommun har många IT-system och arbetar aktivt med systemägare, systemförvaltare och leverantörer.

Kvalifikationer
- Minst fem års dokumenterat arbete inom kvalificerad IT samt mycket goda IT infrastrukturkunskaper.
- Mycket goda kunskaper inom Microsoft Windows Server.
- Utbildning från lämplig högskoleutbildning eller annan motsvarande bakgrund.
- God förmåga att uttrycka dig pedagogiskt på svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är engagerad, nytänkande och tycker om att ta ansvar. Som person är du öppen och social och har en naturlig förmåga att bygga goda relationer och arbeta i team. Självklart har du en stor dos eget driv och gott ordningssinne. Du är idérik och har god analytisk förmåga samt har ett stort intresse för hur man kan effektivisera med hjälp av IT-verktyg och förändrat arbetssätt.

Anställningen är 100 %, tillsvidare, tillträde snarast, individuell lön. Krav på körkort och svenskt medborgarskap. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning tas.

Tillsättning sker efter ö k och under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För mer information kontakta
Pernilla Lindberg, utvecklingschef, 0647-163 30
Fackliga representanter nås via Kundtjänst, 0647-161 00

Välkommen med ansökan via www.hrsupporten.se/are.php
Referens: Applikationsansvarig

Sista ansökningsdag: 2020-04-19

Mer information om Åre kommun finner du på www.are.se
Anställningen är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med. Körkort klass B - Bil.

Varaktighet/Arbetstid
Heltid Tillsvidare
Arbetsgivare  Åre kommun  
Lön Månadslön
Postadress Box 201 83722 JÄRPEN    
Ansökan  
Sista ansökningsdag: 2020-04-19
Ange referens: Applikationsansvarig
Kontaktpersoner
Utvecklingschef Pernilla Lindberg, 0647-16330