CGI

Applikations & Business Intelligence- konsult för Heroma, Malmö, Bromölla eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 4 april 2020
Stängs
den 1 september 2020
Ref:
J0320-2052
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill Du vara med oss på CGI när vi hjälper några av Sveriges största arbetsgivare att arbeta med ständiga förbättringar inom HR och lön?

Vi söker nu Dig som vill arbeta som Applikations & Business Intelligence- konsult för Heroma!

HRM (Heroma) Public levererar tjänster och lösningar inom HR-, schemaplanering och lön till kunder i offentliga sektorn. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Vi har en stor efterfrågan på konsulttjänster från våra kunder och söker nu fler applikationskonsulter som kommer att arbeta med personalsystemet Heroma. Utdata och BI är ett område som våra kunder pekar ut som ett prioriterat område där de vill använda vårt system och det data som det innehåller som ett led i deras beslutsfattande. Därför vill vi nu förstärka vår konsultgrupp inom det här kompetensområdet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Applikations & Business Intelligence- konsult inom HRM Public har du möjligheten att jobba med en mängd olika typer av organisationer.
Bland våra kunder hittar man såväl stora som mindre organisationer med olika typer av behov och krav på systemstöd i sin verksamhet. Det här gör att rollen som Applikationskonsult är varierande och ständigt utvecklande. Våra applikationskonsulter har alla olika kompetensområden och inriktningar.
För den här rollen ser vi att fokus ligger på att stötta våra kunder i hantering och uttag av information kopplat till Heroma som de använder som underlag i sitt beslutsfattande.

Som Applikations & Business Intelligence- konsult arbetar man både som en del av ett team i större projekt och med att självständigt driva sin egna kunduppdrag.

Dina ansvarsområden:
• Förstudier och utredningar hos våra kunder kring exempelvis specifika behov av statistik i organisationen
• Workshops med syfte att analysera behov och krav gällande BI/utdata i kundens verksamhet kopplat till Heroma
• Arbeta med konsultuppdrag mot våra kunder som kan innebära t ex att utbilda kunders medarbetare i Heroma eller ge användarstöd.
• Inom ramen för införandeprojekt av nya kunder arbeta med uppsättning och test av kundspecifika parametersättningar relaterat till statistik och utdata i Heroma

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en bakgrund inom Business Intelligence/Utdata. Du har kanske arbetat som BI-konsult och söker en ny utmaning?
Du har en teknisk bakgrund med en bra förståelse för system men då din roll kommer innebära mycket arbete med kund så tror vi också att du har ett stort intresse för den roll som BI/utdata kan ha i kundens verksamhet.

För att lyckas i rollen som applikationskonsult har du ungefär fem års arbetslivserfarenhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt/uppdrag självständigt. Det kommer finnas möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av våra tjänster och rutiner kopplat till BI/utdata varför vi gärna ser att du gillar att ta ansvar, har ett inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad.

Då vi ofta jobbar i implementeringsprojekt så är din förmåga att lösa problem, att vara pedagogisk, förtroendeskapande och flexibel viktig. Att du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift är grundläggande. Du drivs av att leverera med kvalitet och har kundens behov i fokus.

Har du arbetat med BI kopplat till produkter inom HR och/eller löneområdet är det meriterande.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• SQL-frågespråk mot relationsdatabaser
• SQL-server och/eller DB2
• Arbete med datamodellering
• Visualisering av data (dashboards, nyckeltal, rapporter etc)
• Omsätta verksamhetskrav till kvalitativa BI-lösningar

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö (alternativt Bromölla eller Göteborg)
För mer information, vänligen kontakta: Per Pupini, Konsultchef, 0761-356172, eller på per.pupini@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-31

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb