Systemutvecklare med flerårig erfarenhet av DevOps

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 april 2020
Stängs
den 15 april 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som DevOps-utvecklare på Finansinspektionen (FI) kommer du att stödja de agila utvecklingsteamen med att skapa effektiva processer för byggen, releaser, versionshantering och Azure DevOps/TFS allmänt. Arbetet innebär att vara den som håller ihop helheten såväl som att utveckla processer hands-on. Vidare utbildar du övriga utvecklare till att använda verktygen på rätt sätt för att skapa effektiva utvecklingsprocesser relaterat till automatisering, Continuous Integration och Continuous Deployment. I rollen kommer du hjälpa hela it-området med att förbättra arbetssätt och lösningar relaterat till DevOps.

FI har under senare år stärkt sitt fokus på digitalisering och it-stöd och som en del av det har it-organisationen vuxit. På it-området strävar vi mot att utnyttja framtidens teknologier för att stödja verksamheten på FI bästa sätt.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom it-området eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Det är meriterande om du har examen mot civilingenjör, systemvetenskap eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av systemutveckling i gränslandet mellan utveckling och drift (DevOps) med bygg, release och versionshantering. Du har även erfarenhet av arbete med script och automatisering, god erfarenhet i Microsoft TFS/Azure DevOps Services samt kunskaper om mjukvaruarkitektur. Det är en fördel om du har kunskap inom Git, Nuget, NPM, versionshantering och agil systemutveckling. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet från finansiell sektor eller offentlig sektor samt erfarenhet inom .Net och Powershell. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående, initiativtagande och framåtblickande. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande av andra och bidrar med gott samarbete. Vidare är du tydlig i din kommunikation och säkerställer att budskap når fram.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Peter Arvidson på 08-408 980 59.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

En anställning vid Finansinspektionen kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 3 april 2020. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, väl fungerande marknader, ett gott konsumentskydd och en hållbar utveckling. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb