CGI

Systemutvecklare, Luleå

Rekryterare
CGI
Plats
Luleå, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 8 april 2020
Stängs
den 8 maj 2020
Ref:
J0420-0132
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI Luleå söker systemutvecklare!

Just nu är vi inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Java eller .NET.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi Dig till vårt team i Luleå som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Är du den vi söker?
Som systemutvecklare på CGI kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att jobba med systemutveckling inom Java eller .NET och vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vidare har du en akademisk examen från Universitet eller motsvarande IT kunskaper genom arbetslivserfarenhet samt har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Mer om tjänsten
Eftersom vissa av våra kunder kräver att våra konsulter genomgår registerkontroll eller säkerhetsprövning kan detta bli aktuellt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-07.

För mer information, kontakta: Magnus Nilsson, Director Consulting Services, 070-568 29 56, m.nilsson@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.