IT-chef, Avesta kommun

Rekryterare
Mercuri Urval AB
Plats
Avesta (Kommun), Dalarna
Annonserat
den 9 april 2020
Stängs
den 3 maj 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

En unik möjlighet att vara med och forma en IT-verksamhet för framtiden.

Din huvudsakliga uppgift blir att ansvara för Avesta kommuns övergripande IT-strategier, så att IT-stödet alltid gör största möjliga nytta för alla kommunens verksamheter. Du upprättar och håller styrdokument, policys, riktlinjer och rutiner aktuella. För detta krävs att du har helhetssyn och överblick över kommunens alla verksamheter. Omvärldsbevakning är en viktig del i arbetet. Du ansvarar också för kommunens IT-säkerhet och du ingår i kommunens krishanteringsgrupp. Till din hjälp har du 12 kunniga och engagerade medarbetare. Du rapporterar direkt till kommundirektören.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning samt ett antal års erfarenhet av komplex IT-verksamhet. Du har erfarenhet av personalledning och har haft eget ekonomiskt ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du förstår verksamhetens krav och kan koppla samman dessa med de möjligheter som IT ger. Du har ett visionärt och flexibelt arbetssätt samt god kommunikativ förmåga. Du erbjuds ett utmanande arbete i en välkomnande och utvecklingsinriktad kommun.

Låter det som en intressant och utvecklande möjlighet? Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-14049). Vi hanterar ansökningar löpande men önskar din ansökan senast den 3 maj. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval, Matts Lidhagen, tel 070-555 88 61.