Organisationskontoret söker dig som vill arbeta med FM:s organisation

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 15 april 2020
Stängs
den 11 maj 2020
Ref:
21285
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Masterdatakontoret (MDK) inom Systemförvaltningsenheten (SFE) är en del av Försvars maktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS). Avdelningen s huvuduppgift är förvaltning av Försvarsmaktens masterdata i system PRIO (SAP). Detta omfattar uppdatering och underhåll av masterdata så att den återfinns vid rätt tidpunkt och på rä tt plats i system PRIO. Organisationskontoret är en av avdelningens fyra sektioner som vi nu behöver förstä rka upp med två Masterdata Analytiker Organisation .

Sektionen hanterar i huvudsak masterdata inom organisationsområdet. Sektionen ansvarar även för och genomför utbildningar avseende organisations styrning

Huvudsakliga a rbetsuppgifter:

Du kommer dagligen att analysera inkomna underlag avseende organisationsförändringar och ko ntrollera att de följer Försvarsmaktens verk samhetsregler och är möjliga att genomföra med hänsyn till s ystemtekniska begränsningar. Du har även en konsulta tiv roll avseende organisations förändringar gentemot förbanden ute i landet.

• Mycket god kunskap om Försvarsmaktens organisation

• Goda kunskaper i MS Office framförallt Excel

• God förmåga at t uttrycka sig i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer:

• E rfarenhet av tjänstgöring i Försvarmakten (gärna från olika befattningar och förband)

• Erfarenhet av arbete i SAP

• Erfarenhet av arbete med organisationsrelaterad masterdata

• Vana av att hålla föredragningar och presentationer

Personliga egenskaper:

Som person är du öppen och social samtidigt som du kan agera självständigt. Du har en god samarbetsförmåga och är van vid att ta stort personligt ansvar. Du har förmåga att växla tempo, är serviceinriktad och besitter god analytisk förmåga. Du ska kunna se detaljernas betydelse för helheten.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlig a lämplighet .

Övrigt

Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas).

Arbetsort: Enköping

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen kan göras till :

Marie Edström, sektionschef Organisationskontoret, 072-353 64 81, marie.1.edstrom@mil.se

Fackliga representanter vid SFE :

SACO Per Hosinsky

OFR/S Niklas Karlsson

OFR/O Mikael Wallo

SEKO Matz Felix

Samtliga nås via växeln 019-39 35 00

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-05-10 Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb