CGI

Konsulter inom utveckling av O365/SharePoint-lösningar

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Norrköping, Jönköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 24 april 2020
Stängs
den 22 juni 2020
Ref:
J0420-0511
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

CGI i Linköping, Norrköping och Jönköping är i en fas där vi utvecklar vårt erbjudande kring Office 365/Teams/SharePoint och där vi nu ser till att vi har en organisation som matchar våra kunders behov och projekt!

Vår fokusering kring Office 365/Teams/SharePoint plattformen har som mål att kunna leverera stöd på alla nivåer från arkitektur, konfiguration, säkerhet och migrering till att kunna skapa nya kreativa lösningar och applikationer för användare. Vi arbetar nära tillsammans med våra kunder i agila team och skapar värde genom att främst utnyttja plattformens inbyggda funktionalitet men även genom att utveckla anpassade lösningar. Vi erbjuder våra kunder den bästa lösningen samtidigt som vi hjälper dem att förändra sin verksamhet och i vissa fall även sin affärsmodell.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu flera duktiga och erfarna personer inom just Office 365 / Teams / SharePoint för att stärka vårt erbjudande. Idag har vi kunder inom dessa områden och vi levererar i stor utsträckning via CGIs nationella organisation, men kunderna vill att vi blir mer lokala i våra leveranser och vi vill bygga upp detta inom CGI på våra kontor i Linköping, Norrköping och Jönköping

Vårt mål är att bli den självklara partnern för Office 365 i området.

Vill du vara en del av resan dit och vårt team?

Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med Offie 365 / Teams / SharePoint, en modern samarbetsplattform som hela tiden växer och utvecklas med ny funktionalitet och nya möjligheter. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra peroner i team, att ta ansvar och har tidigare erfarenheter av Office 365, SharePoint Online, Teams, Azure eller SharePoint On-Premise plattformarna.

Din profil kan antingen vara teknisk, t ex att du är grym på att programmera (några begrepp som du säkert är bekant med är HTML/CSS, JavaScript, TypeScript, Powershell, REACT, Node.js) , eller verksamhetsinriktad och älskar att prata med kunder och omvandla deras behov till användbara lösningar i plattformen.

Vi söker även dig som är arkitekt och kan bygga ihop och konfigurera komplicerade systemlandskap baserade på Office 365 / Teams / SharePoint.

Det finns plats för dig också! Hör av dig så berättar vi mer!

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Linköping, Norrköping eller Jönköping

För mer information, vänligen kontakta: Lars Boström, Director Consulting Services, 0760 290037

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-05-31.

Personliga säkerhetskrav kommer att ställas om kunduppdrag så kräver.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 78 000 medlemmar, varav närmare 5 000 i Sverige i 30 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.

Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb