FRA

Frontend-utvecklare

Rekryterare
FRA
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 24 april 2020
Stängs
den 10 maj 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en engagerad och kreativ problemlösare för arbete med förvaltning och utveckling av användargränssnitt. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en spännande och komplex IT-miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som systemutvecklare hör du till vår tekniska avdelning. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system. 

Som frontend-utvecklare arbetar du med utveckling och förvaltning av användargränssnitt för signalunderättelseavdelningens inhämtningssystem inom området radio. Du kommer arbeta med både design och implementering av systemens anvandargränssnitt i nära samarbete med användare och andra utvecklare. Du har många kontakter både internt och externt vilket innebär att resor inom Sverige kan förekomma.

Du kan

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande utbildning med inriktning på mjukvaruutveckling. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom frontend-utveckling, men viktigast är ett genuint intresse för programmering och interaktionsdesign och har viljan att lära dig nya metoder och tekniker. Meriterande är om du har erfarenhet av utveckling i något eller några av ramverken för javascript. Du skriver och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du är

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har gediget intresse för teknik och problemlösning. Du är ansvarstagande och har ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter, medarbetare och uppdragsgivare. Du lägger ner tid och engagemang i ditt arbete, driver dina processer och ser till att det du levererar är av hög kvalitet. Du tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem. Då arbetet innefattar många kontakter krävs det att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, är tillmötesgående och är tydlig i din kommunikation.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, cirka tio minuter med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav, och innan du anställs vid FRA kommer registerkontroll att göras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Håkan F Randahl på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2020-05-10.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Liknande jobb

Liknande jobb