VERKSAMHETSUTVECKLARE INOM FASTIGHETSSYSTEM

Rekryterare
HSB
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 24 april 2020
Stängs
den 24 maj 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och forma det framtida HSB genom att vara med och vidareutveckla HSBs systemtjänster? HSB Affärsstöd är det nationella IT- och utvecklingsbolaget tillika navet i HSB:s digitala omställning. Vi befinner oss på en spännande resa där varje individ har en viktig roll. Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt i tak och med en varm atmosfär!

Om rollen

I rollen som processledare/verksamhetsutvecklare arbetar du med verksamhetsprocesserna inom HSBs fastighetssystem. Det innebär att vidareutveckla det gemensamma arbetssättet och rutiner för systemflöden i ett nära samarbete med kunderna i HSBs föreningar. Du fångar upp önskemål och krav från HSB föreningarna och bygger vartefter upp en god kompetens i hur fastighetssystemen används i praktiken. Rollen rapporterar till Förvaltningsledare och arbetar nära systemspecialister och användarstöd. Du kommer även arbeta tvärfunktionellt med andra processledare/verksamhetsutvecklare i Affärsstöds organisation. 

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Arbeta med vidareutveckling av HSBs gemensamma arbetssätt, rutiner och systemflöden för HSBs fastighetssystem.
  • Fånga upp och självständigt utreda utvecklingsönskemål från verksamheten
  • Vara sammankallande i referensgruppen som består av användare i olika HSB föreningar och förankra lösningarna med dem.
  • Testa och leda tester inför utveckling/införandet av ny funktionalitet och nya releaser.
  • Utbilda användare i arbetssätt och funktionalitet i fastighetssystemet (Property Management).
  • Arbeta i projekt som berör ditt arbetsområde, så du får gärna ha erfarenhet av praktiskt projektarbete och att leda mindre uppdrag.
  • Stötta supporten med att utreda och analysera systemärenden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen i Stockholm. En del tjänsteresor förekommer i tjänsten.

Din Bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med verksamhetsutveckling, processutveckling och implementation av systemstöd för verksamhetsprocesser. Relevant erfarenhet av praktiskt förändringsarbete och leda andra är mycket meriterande. Om du har jobbat med krav och test, utbildning av användare, har PM3-utbildning och kunskaper i Ekonomisk BRF-förvaltning ser vi det också som meriterande. Du har troligen utbildning inom ekonomi och/eller fastighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är affärsmässig med ett mål- och resultatfokus. Du trivs med att arbeta självständigt men värdesätter även samverkan och dialog. Du har en god kommunikationsförmåga och har förmågan att bygga förtroende hos andra.

Vad kan HSB Affärsstöd erbjuda dig? 

En varm arbetsmiljö med högt i tak och snabb förändringstakt, där du erbjuds att vara med och bidra till HSB Affärsstöds fortsatta resa. Du får variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att genom egna initiativ skapa dig unika erfarenheter för framtiden. HSB Affärsstöd verkar i hela Sverige med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Placeringsort för den här tjänsten är Stockholm.

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Om HSB Affärsstöd

HSB Affärsstöd är ett kunddrivet bolag inom HSB, vars uppgift är att fånga HSB-verksamheternas behov och omvandla dessa till IT-lösningar, tjänster eller ramavtal. Bolaget ska ansvara för utveckling, förvaltning och support av kundorienterade tjänster och lösningar inom IT till HSB-föreningar och -bolag. HSB Affärsstöd ska också leda utvecklingen inom digitalisering av HSBs processer vilket innebär både etablerandet av nya digitala tjänster och vidareutveckling av befintliga system och tjänster.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar HSB Affärsstöd med Boxhill AB. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Liknande jobb

Liknande jobb