Performance Tester till Skandia

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 april 2020
Stängs
den 28 maj 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Skandia IT accelererar, och nu finns möjligheten för dig att vara med på den spännande transformationsresan! Vill du vara med och forma Skandia IT:s framtid och bidra med din kompetens men också utvecklas? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig! Vi söker nu en Performance Tester till området DevOps inom Skandia IT.

Om tjänsten
Som Performance Tester säkerställer du att prestandatester genomförs och tillgodoser Skandia IT:s nuvarande och framtida behov. Detta innebär att:

  • Planera, leda, genomföra prestandatest och rapportera resultatet
  • Ta fram och formulera mätbara prestandakrav
  • Säkerställa relevansen i prestandatestmiljöer och testdata
  • Planera inför, automatisera och genomföra prestandatesterna

Du ingår du i ett team som har det centrala ansvaret för drift, förvaltning och utveckling av plattformen och dess tillhörande applikationer och verktyg.
Du kommer vara en avgörande del i ett högpresterande team som andas kreativitet, och du kommer komma rakt in i en agil kontext (SAFe) och en miljö där man utmanar och stöttar varandra. Totalt består Skandia IT av ca 480 personer och du utgår du ifrån Skandias huvudkontor som ligger i Lindhagen/Stadshagen.

Skandia IT är i process att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation som stöttar flertal omfattande transformationsprojekt med syfte att vidareutveckla organisationens arbetssätt. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar sina medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Är det här du?
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet av och expertkunskaper inom prestandatestning samt djupgående och praktiskt erfarenhet av att arbeta med MS Visual Studio Load Test.

Som person ser vi att du är framåtlutad, proaktiv och målinriktad. Du har en god förmåga att fatta beslut och att löpande initiera nya idéer och innovativa lösningar. Du kommer vara del av ett sammansvetsat team där din expertis värderas högt, och det är viktigt att du är teamorienterad och tycker om att dela med dig och är lyhörd för andra. Du bör vara duktig på att kommunicera på olika nivåer, och ledorden för din leverans är kvalitet, kundtillfredsställelse och effektivitet.

Meriterande är erfarenhet av agila arbetssätt samt om du har arbetat med något av följande: MS Windows Server , Java Applikationsserver, SoapUI/Ready API, MS SQL, AppDynamics, Azure DevOps, Akana, Ping eller Biztalk.

Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn, 08-120 50 429 eller marcus.grahn@levelrecruitment.se.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb