CGI

Spontanansökan till Raindance ☔🕺/ IP BPS, Stockholm, Göteborg & Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, , Sweden
Annonserat
den 5 maj 2020
Stängs
den 13 juni 2020
Ref:
J1217-0905
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Raindance är ett komplett affärssystem inom ekonomi och inköp som använder sig av den senaste tekniken och som utvecklas här hos oss. Vi är ca 125 anställda i Sverige och ungefär 200 anställda globalt.
Enheten Raindance ingår i det globala företaget CGI - där en av många målsättningar är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle.
Vårt system Raindance används av många kommuner, regioner och myndigheter.
Vår ambition är att Raindance ska vara lätt att jobba i och hjälpa personal i offentlig sektor. På så sätt sparas administrativ tid in, till exempel genom vår AI-lösning för mer automatiserade inköp - tid som istället kan användas till bättre nytta för medborgarna. Ett annat exempel på hur Raindance bidrar, är att det styr till inköp mot miljömärkta varor hos våra kunder.

Raindance är en del av vårt affärsområde IP BPS, där vi utvecklar våra egna system och programvaror (s.k. Intellectual Property - IP). I våra projekt och vår produktutveckling arbetar vi med den senaste, mest spännande och avancerade tekniken, med målet att bygga ett bättre, socialt hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Dina framtida arbetsuppgifter

Våra team inom utveckling, applikations- och tekniksupport sitter centralt i nya lokaler i Göteborg. Våra konsulter finns i Malmö, Göteborg och Stockholm.

"Jag får prova på nya saker och utmanar mig själv"
Elizabeta "Betti" Velickovic har jobbat med Raindance i snart fem år.
Här berättar hon om sitt senaste projekt, och varför hon gillar att jobba med just Raindance:
https://youtu.be/_4wKL5dLju8

I vårt sammansvetsade team präglas arbetsklimatet av en hjälpsam attityd och prestigelös inställning i en platt organisation. Här får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor och ha ett tätt samarbete med våra kunder. Vi har kul på jobbet och stor möjlighet till utveckling!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har ett brinnande intresse för att bygga och utveckla framtidens ekonomi- och inköpssystem.
Skicka in en öppen ansökan till oss redan i dag!

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären.
Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcingtjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb