CGI

Mainframe Developer

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 maj 2020
Stängs
den 16 augusti 2020
Ref:
J1019-2983
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Arbetar du idag med utveckling och förvaltning inom Mainframe/zOS? Har du har flera års erfarenhet inom området, inklusive erfarenhet från bank- och finansbranschen? Tilltalar frihet under ansvar dig? Välkommen till oss på CGI!

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta ett stort eget ansvar. Våra kollegor beskriver företagskulturen som öppen och generös. Här är det högt i tak! Hos oss är det kul att jobba, vi skrattar gärna och ofta, medan vi är stolta över det resultat vi genererar för våra kunder. CGI är en mycket stark IT-leverantör inom bank- och finansbranschen och för att möta våra kunders behov stärker vi oss ytterligare. Vi vill och behöver växa med nya kompetenta medarbetare. Vi står inför nya spännande utmaningar med att hjälpa våra kunder att förvalta och utveckla befintliga Mainframe/zOS-miljöer. Samtidigt ska resan med den digitala transformationen genomföras framgångsrikt, och vissa kunder går över till mer flexibla tjänstebaserade lösningar.

Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling där vi utgår från marknadens krav och ställer en diagnos på teamets och individens kompetensbehov utifrån kritiska kompetensområden. Som anställd har du utifrån detta tankesätt möjlighet att ta initiativ till och ansvara för din egen kompetensutveckling. Arbetet utförs primärt från CGI eller våra kunders lokaler, men möjlighet till distansarbete finns om arbetsuppgifterna tillåter det. Att ha balans i livet är en självklarhet för oss.

Dina arbetsuppgifter
Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova nya erfarenheter och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom förvaltning och vidareutveckling; allt från incidenthantering till förstudier, kravfångst, design, implementation, teknisk dokumentation, test och i vissa fall även drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bidra till vår gemensamma framgång.

Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med IT-inriktning, exempelvis ADB, datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper inom utveckling och förvaltning på Mainframe / zOS och ha jobbat med ett urval av följande tekniker:
• COBOL
• JCL
• CICS
• DB2 och SQL
• DL/1
• Easytrieve
• IMS
• OPC/TWS

Det är meriterande om du har erfarenhet av agila projektmetoder, som t.ex. SCRUM, eller ärendehanteringsverktyg, som t.ex. Jira eller TFS.

Förutom goda teknikkunskaper och god problemlösningsförmåga uppskattar du att som anställd agera i konsultrollen och den variation som finns i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt i interna leveranser eller på plats hos kund.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god kunskap i svenska språket.

Mer om tjänsten:
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Sista ansökningsdatum är 2020-07-05. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

För mer information, vänligen kontakta: Per Bingefors, Director Consulting Services, 070-233 09 16

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb