CGI

Utvecklare Dynamics 365 CE

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 19 maj 2020
Stängs
den 3 september 2020
Ref:
J0420-0579
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att skapa smarta och robusta lösningar i Dynamics 365 CE där just din insats gör stor skillnad? Missa inte chansen att arbeta i teknikens framkant samt bli del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans och största Dynamics-enhet på 220 konsulter!

Dina framtida arbetsuppgifter
Som konsult hos oss kommer du att arbeta ett större utvecklingsprojekt med fokus på implementation av Dynamics 365 CE. Som teknisk resurs kommer du att arbeta med ny- och vidareutveckling inom plattformen såväl som att skapa funktionell nytta genom smarta lösningar.

Du kommer att stötta och vara rådgivande för kund i vilka lösningar som är de bästa, något som ställer stora krav både på djup och bredd i kunskap för att få lösningarna att fungera på bästa sätt.

Arbetet innebär täta kontakter med kund, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och det utvecklingsteam du tillhör. Du är välkommen att höra av dig om detta är din hemmaplan även ur ett verksamhetsperspektiv.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker dig som både kan och vill driva workshops med kund samt ta ansvar för kravställningen inför uppstarten och under ett projekt. Som person är du prestigelös, resultatfokuserad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du är nyfiken, gillar utmaningar och innovation. Du brinner helt enkelt för Microsofts CRM-plattform "Customer Engagement".

Vi ser att du har:
• Minst 3 års erfarenhet som CRM-utvecklare inom Dynamics-plattformen
• Goda kunskaper inom .NET-utveckling

Andra meriterande kunskaper/erfarenheter:
• Goda kunskaper inom Azure, Power apps, Logic apps, Power BI
• Erfarenhet från likvärdiga implementationer av process-stöd
• Kompetens inom datamodeller, rapporter, Business Intelligens eller projektledning

Vår primära leverans sker idag från Malmö men vi har kontor över hela Sverige. För mer information, kontakta gärna Conny Truedsson, Director Consulting Services på:
0705-51 38 46, conny.truedsson@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb