VD / Country Manager

Rekryterare
Nolliplan
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 19 maj 2020
Stängs
den 19 juni 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nolliplan söker dig som vill ta över helhetsansvaret för ett etablerat och stabilt företag med ambitioner att växa och utvecklas. Brinner du för strategisk försäljning? Står du för ett modernt ledarskap präglat av driv, engagemang och målfokus? Delar du vår vision att effektivisera och automatisera byggindustrin med hjälp av digitalisering och BIM?


Din roll som VD
För rätt person är det här en fantastisk möjlighet att tillsammans med duktiga medarbetare och engagerade ägare driva och utveckla ett bolag med stor potential. Du ansvarar för en stabil, lönsam och väl fungerande verksamhet som erbjuder marknadens bästa mjukvaror för BIM, mängdning, kalkyl och planering med tillhörande tjänster inom support, konsultering och utbildning.

Förväntan på dig som VD/Country Manager är att du på ett affärsmässigt och innovativt sätt ansvarar för att bolaget når sina strategiska tillväxt- och lönsamhetsmål. Konkret innebär det ett tydligt fokus på att vinna marknadsandelar och att bredda bolagets marknad genom att addera produkter och tjänster som kompletterar den befintliga portföljen på ett naturligt sätt. Vidare driver du och utvecklar säljarbetet med ett tydligt fokus på målstyrning och uppföljning och du skapar förutsättningar för en vinnarkultur där energi och arbetsglädje blir viktiga byggstenar.

Du har fullt personal- och resultatansvar och leder Nolliplans ledningsgrupp på fyra personer. Du rapporterar till VD för koncernen och ingår i koncernledningsgruppen där du bidrar till samarbete och realisering av synergier mellan systerbolagen.

Vem är du
Du har en relevant akademisk utbildningsbakgrund med teknisk eller ekonomisk inriktning och en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla en försäljningsorganisation. Du brinner för att skapa resultat och du målsätter och följer upp med en god förståelse för företagsekonomiska samband i ryggen.

Du är en driven, engagerad och tydlig ledare som har förmågan att entusiasmera och skapa delaktighet. Du är strukturerad utan att ge avkall på snabb leverans och din förmåga att övertyga och motivera leder till acceptans och samförstånd. Din sociala kompetens och lyhördhet gör att du har förmågan att etablera goda relationer med kunder, leverantörer och medarbetare.

Du vill göra skillnad och motiveras av att bidra till företagets framgång och agerar utifrån att framgång baseras på lagspel. Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på svenska samt behärskar engelska väl.

Information och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Nolliplan med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Hans Jansson 073-461 36 03 eller Jens Holmberg på 070-377 06 20.

Liknande jobb

Liknande jobb