Support Tekniker

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Haninge, Stockholms län, Sverige
Annonserat
den 20 maj 2020
Stängs
den 11 juli 2020
Ref:
21597
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om tjänsten

Supporttekniker

FMTIS GA Haninge har som uppgift att stödja förbanden som är placerade på orten samt det egna förbandet FMTIS verksamhet vad avser drift och underhåll av lednings- och insatssystem, i samtliga beredskapsnivåer både nationellt och internationellt.

Huvudsakliga arbetsuppgifterVi arbetar i en utvecklande miljö präglat av ambition, teknisk kompetens och möjlighet till personlig utveckling. Vi söker dig som gärna tar dig an nya utmaningar och med ansvarskänsla arbetar lösningsorienterat.
Arbetsuppgifterna består i första hand i att genomföra förebyggande eller avhjälpande underhållsarbete samt driftsättningar av IT-materiel, främst klienter men även viss nätutrustning.
Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Berga/Muskö. Resor i tjänsten förekommer både nationellt och internationellt samt beredskapstjänstgöring i hemmet förekommer.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper om Windows klientoperativsystem och klienthårdvara.
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot data/datakommunikation eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.
  • B-körkort fordras.

Meriterande

  • Erfarenhet av Försvarsmaktens IT-system.


Dina personliga egenskaperVi söker dig som har engagemang, är serviceinriktad, har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du gärna tar initiativ, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har god analytisk förmåga, utför uppgifter med hög kvalitet samt är beredd att vidareutbilda dig inom tjänstens kompetensområde. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig informationPlacering: FMTIS GA Haninge. Hos oss benämns befattningen "Driftingenjör".
Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil.

UpplysningarFör upplysningar om befattningen är du välkommen att kontakta
Sektionschef Martin Svensson 019-393500, martin.1.svensson@mil.se.
För frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: HR-generalist Maria Viitasalo, 019-393500.

Fackliga företrädareOFR/O - Anders Wallinder
OFR/S - Clarence Arnstedt
SACO - Mika Laitanen
SEKO - Matz Felix
Samtliga nås via växeln på 019-393500.

Välkommen med din ansökan senast 2020-07-10.

--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Liknande jobb

Liknande jobb