CGI

Säljande Konsultchef M3 (inom affärssystem), Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 26 maj 2020
Stängs
den 6 juni 2020
Ref:
J1119-2047
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och utveckla vårt erbjudande av konsulttjänster inom M3 till några av Sveriges största arbetsgivare och företag med väl profilerade globala varumärken? Vi söker dig som vill ta dig an ledarrollen och uppskattar ett omväxlande arbete med mycket dialoger både internt och externt.

CGI är ett internationellt företag med lokal förankring. I Sverige är vi ca 4000 medarbetare på 30 orter. Vi söker en Director Consulting Services (DCS) med erfarenhet av att utveckla konsultaffärer och som har goda kunskaper inom (Infor) M3 och ERP i stort. Du kommer att ingå i en erfaren och driven ledningsgrupp för ett affärsområde som är på en tillväxtresa med stora utvecklingsmöjligheter.

Våra kunder är mogna användare av M3 och vi är en betrodd partner för att hjälpa dem vidare i sin digitalisering på alla nivåer i bolaget. Vi har ett omfattande erbjudande för att kunna möta deras efterfrågan. Som en ledande aktör är vi med och utformar det framtida landskapet i branschen. CGI är sedan många år Infor M3 Premier delivery partner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som har modet att ta kunderna och teamet till nästa nivå, som attraheras av att av gå in i partnerrollen mot kund och vågar utmana samtidigt som du bygger vidare på och utvecklar förhållandet.
Du har ett brinnande intresse för affärsutveckling och du vill delta både operativt och strategisk i kundutvecklingen. Du behöver ha med dig en god förmåga att förstå kundernas behov och viljan att vara en proaktiv partner till dem.
Vi är ett globalt bolag och i detta affärsområdet kommer du att ha merparten av dina kollegor i Malmö men även en betydande del i Manilla på Filipinerna där vi har vår leveransenhet. Detta medför en ytterligare dimension till rollen och kan vara en ny erfarenhet för dig som ser detta som din nästa utmaning.

Rollen omfattar även:

Rekrytera och stödja karriärsutveckling hos dina medlemmar**.

Vara väl insatt i CGIs Management Foundation och implementera detta ramverk i ditt arbete med målet att ha kontroll på våra administrativa rutiner och den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans. DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Du kommer att få ett onboarding stöd i att förstå och agera enligt CGI:s värderingar och processer.

Som en del av ledningsgruppen för affärsområdet kommer du även att påverka vår utveckling i stort utöver det team som du har direkt ansvar för

(**Medlemmar = så benämner vi oss själva inom CGI då vi alla är med och bygger bolaget och en stor majoritet av våra 77 000 medlemmar är även delägare via ett förmånligt aktieprogram. Det är en del av vår kultur och något vi är mycket stolta över. )

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Din Profil

• Goda kunskaper inom Infors M3.
• För att trivas i rollen som DCS behöver du ha ett stort intresse och driv för att utveckla CGIs affär och bidra till vår lönsamma tillväxt, i kombination med ett genuint engagemang för våra medlemmar**.
• Tidigare erfarenheter av roll med stor fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav.
• Det är meriterande om du tidigare haft formellt personalansvar men inget krav.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.
• Kommunikativ och social
• Coacha och stödja medlemmarna situationsanpassat

(**Vi tycker verkligen att denna punkten är viktig )

Om teamet:
Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö där vi utvecklar varandra - varje dag

Mer om tjänsten
Heltid/deltid: Heltid
Placering: Malmö
För mer information, vänligen kontakta: Elin Persson, Vice President Consulting Services, e.persson@cgi.com, +46 709 766 337.
Vi hanterar ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb