Java Developer till Svensk Travsport

Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 26 maj 2020
Stängs
den 26 juni 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Svensk Travsport fortsätter sin satsning med uppbyggnaden av en helt ny IT-avdelning och söker en Javautvecklare till ett av sina team. Svensk Travsport AB är huvudorganisationen för den svenska travsporten och är en verksamhet som utmärks av gemenskap och passion för sporten. Den nya spellagen ledde till att bolaget delvis omorganiserades där IT är inne i en spännande förändringsfas, där det för rätt person finns goda möjligheter att påverka processer, metoder och arbetssätt inom sitt område.

Om tjänsten

Som javautvecklare hos Svensk Travsport kommer du utveckla flertalet tjänster som levereras till Trav-Sverige. Teamet fokuserar på nyutveckling av backend till webblösningar – primärt Svensk Travsport:s Sportapplikation och webb men även integrationer till externa samarbetspartners. API:erna använder data och funktionalitet från sportdatabasen och är en förutsättning för fortsatt digitalisering och förbättringar för verksamheten och användare inom Travsporten.

Som utvecklare arbetar du med hela värdekedjan; från design/arkitektur, sprintplanering, utveckling och testning. Hos Svensk Travsport finns möjligheten att växa i en miljö som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling med trygghet och balans i livet. Tjänsten är placerad på Svensk Travsport AB:s sportkontor vid Solvalla där du bland annat har tillgång till ett träningscenter i byggnaden med gym, träningspass och personlig tränare. Dessutom har du även fri entré till samtliga trav- och galoppbanor i Sverige!

Är det här du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som utvecklare inom Java och är van att bygga REST API:er och tillämpa Spring-ramverket. Vi ser också att du är van vid agila utvecklingsmetoder och har god förståelse för byggmiljöer/releaseflöden samt van att göra tidsestimat/sprintplanera.

Teamet arbetar även med SQL, Kubernetes/Docker, Google Cloud Platform, RabbitMQ, Redis, Prometheus, Graphana, JUnit och Jenkins – erfarenhet av något av dessa är meriterande men inte ett krav. Likaså erfarenhet av DevOps, automatisering och/eller enhets- och integrationstestning.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en hög adaptiv förmåga och trivs i en föränderlig miljö. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter situation och person. Du är kreativ och får energi av att finna bästa lösningen tillsammans med teamet. Flytande kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Svensk Travsport AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb