Systemutvecklare C# .NET till Skandikon

Rekryterare
Skandikon
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 26 maj 2020
Stängs
den 26 juni 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du nya utmaningar inom bank/finans/försäkring? Skandikon ett dotterbolag till Skandia som utvecklar systemlösningar för pensionsadministration och stiftelseförvaltning söker nu nya kollegor! Här får du utveckla Skandikon:s egenutvecklade och affärskritiska system som används av flertalet försäkringsbolag och storbanker i Sverige. Just nu gör Skandikon en spännande resa mot ökad digitalisering, snabbrörlighet och effektivisering. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten

Som systemutvecklare hos Skandikon blir du en del av ett agilt team som fokuserar på förbättringar och nyutveckling av bolagets egenutvecklade system för pensionsadministration. Här får du arbeta med hela värdekedjan; från design/arkitektur, sprintplanering, utveckling och enhetstestning.

På utvecklingsavdelningen är de 20 personer med blandade kompetenser och det finns stora möjligheter att påverka rollen och hur gruppen jobbar framåt. Kontoret är placerat i centrala Stockholm vid Klarabergsviadukten med närhet till centralstationen.

Vad kan Skandikon och rollen erbjuda dig?

Vi strävar efter att skapa en god balans mellan nödvändiga strukturer och en flexibel operativ modell och samtidigt behålla vår styrka i innovation och följsamhet som kommer med ett mindre bolag. Just nu gör Skandikon en spännande resa mot ökad digitalisering, snabbrörlighet och effektivisering. Vi erbjuder dig en öppen och lärorik arbetsplats i och med det utpräglade samarbetet mellan avdelningarna. Nytänkande och egna initiativ premieras!

Är det här du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av .NET-stacken, C# och en generell kompetens inom arkitektur och förvaltning. Troligen har du även arbetat med MS SQL-server, T-SQL, Design Patterns samt bekväm med TDD. Meriterande är erfarenhet av Azure DevOps, .NET Core och att arbeta med CI/CD.

Du intresserad av att utveckla lösningar som är av nytta för verksamheten och som person är du troligen teamorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Både koncernspråket och all dokumentation sker på svenska vilket medför att goda språkkunskaper i detta är en förutsättning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Skandikon med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Marcus Grahn på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb