Supporttekniker

Rekryterare
Vision
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 maj 2020
Stängs
den 14 juni 2020
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara en del i att ge våra cirka 200 000 medlemmar kraft och inspiration att påverka sin arbetssituation, förverkliga sina drömmar om framtidens arbetsliv? Då ska du jobba hos oss. Under de senaste åren har vi förvandlat Vision till ett modernt och aktivt fackförbund som växer och attraherar nya medlemmar. Vi gillar utmaningar och vill hitta nya vägar som gör att vi växer i styrka och har de mest nöjda medlemmarna. 

På Vision ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med ditt arbetsliv. Att ha kul och trivas på jobbet är en självklar del av vår vardag. Välkommen med din ansökan!


Vision söker en serviceinriktad medarbetare till IT-supporten

Vision befinner sig just nu i ett spännande förändringsarbete med framtidens arbetsplats i fokus och söker nu en ny medarbetare för vår IT-support mot våra förtroendevalda och medlemmar.

På Visions IT-enhet är vi drygt 10 anställda som ger Visions kansliorganisation, förtroendevalda och medlemmar god service och stöd i många olika frågor. Vi söker nu en person som vill stärka upp IT-supporten för en Visions förtroendevalda.


Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa användarna i de olika systemstöd som vi tillhandahåller för att de ska kunna utföra sina uppdrag. Supporten bedrivs både som telefon- och mailsupport. I arbetsuppgiften ingår även att ta fram och uppdatera användardokumentation i olika former.


Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Är en god kommunikatör i både tal och skrift.
  • Har erfarenhet av användarsupport för webbtjänster och gärna med goda kunskaper i Microsofts Officepaket och Office 365.
  • Det är meriterande om du har jobbat i en medlemsorganisation.
  • Delar Visions värderingar
     

Som person är du social och serviceinriktad. Du är noggrann och har god struktur i ditt arbete och är van att planera dina arbetsuppgifter. Hos oss har vi en öppen och ärlig dialog, vilket är basen för ett gott samarbete.
 

Om anställningen

På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla perspektiv.

Vår framtidsidé är ett arbetsliv där alla får plats och behövs, ett arbetsliv som ger möjlighet till gemenskap och utveckling. Läs mer om oss på: https://vision.se/Om-Vision/

Tjänsten är tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan och CV senast 14 juni 2020. 

Du är välkommen med din ansökan samt CV senast den 14 juni 2020.

Du ansöker genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.  


Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.
vision.se


Kontaktpersoner

Niclas Cronsioe
IT-chef
0702-43 33 00
niclas.cronsioe@vision.se

Ari Välitalo
Personalrepresentant
0707-39 89 65
ari.valitalo@vision.se

Liknande jobb

Liknande jobb